Yalı Çapkını Kaya Kimdir? Taro Emir Tekin Kaç Yaşında? Tarık Emir Tekin Dizileri

Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Yeni sezonda Korhanlar yalısında taş üstünde taş kalmıyor. Bir yandan Seyran ve Ferit diğer yandan Kaya ve Nükhet’in gelişi her şeyi değiştiriyor. Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı Yalı Çapkını dizisine Kaya rolüyle bomba giriş yapan Taro Emir Tekin rüzgar estiriyor. Binnur Kaya ve Taro Emir Tekin’in gelişiyle sesler yükseliyor. Peki, Yalı Çapkını Kaya kimdir? İşte yanıtı..

YALI ÇAPKINI KAYA KARAKTERİ

Yalı Çapkını dizisinde Kaya karakterini Taro Emir Tekin canlandırıyor. Halis Ağa’nın yurtdışında yaşayan torunu olarak diziye giren Kaya Ferit’le hiç anlaşamaz. Nükhet ve Kaya’nın gelişiyle yalıda hem rekabet hem de tartışmalar arttı. Ferit de Nükhet ve Kaya’dan kurtulmak için çareyi Kazım’da arar. Seyran ise ortalığı sakinleştirmeye çalışır. Yalıda Nükhet kontrolü kolaylıkla ele almış gibidir. Tüm olanların ardından Orhan yepyeni bir arayışa girer. Kazım’ın yemeğe gelişi ise gerginliği daha da tırmandırır. Ferit’le Kaya arasındaki sular bir türlü durulmaz.

TARO EMİR TEKİN KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Tarık “Taro” Emir Tekin, sanatçı Şevval Sam ile futbolcu Metin Tekin’in oğludur. 15 Haziran 1997 İstanbul doğumlu Tarık Emir Tekin küçük yaşlardan itibaren oyunculuk eğitimi almaya başladı. Cambridge School of Visual & Performing Arts dahilinde University of Arts London’ın PaPA derecesini bitirdi. RADA Foundation kursunda eğitim aldı ve Oxford School of Drama tiyatro bölümünde eğitimine devam etti.

Bir süre İngiltere’de yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönüş yaptı ve oyunculuk kariyerine start verdi. İlk olarak 2020 yılında Rise of Empires: Ottoman isimli Netflix dizisinde yer alan Tarık Emir Tekin, ardından yine internet dizisi olan ve BluTV yapımı olan Çıplak dizisinde Bulut karakterini canlandırdı. 2020-2022 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz isimli dizide Selçuk Dağcı karakterine hayat verdi ve bu rolle adından söz ettirdi. Son olarak ise, Bir Peri Masalı adlı dizide Onur Köksal karakteriyle başrolde yer aldı. Oyunculuğun yanında amatör olarak müzikle de ilgileniyor.

TARO EMİR TEKİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort