Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Feyza Civelek 20 kiloyu nasıl verdi?

Ekranların en sevilen dizilerinden “Kızılcık Şerbeti” izleyiciyi her hafta ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizi kadar, dizideki Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek de adından sıkça söz ettiriyor. Ancak son dönemde genç oyuncunun 2,5 ay içerisinde verdiği 20 kilo, dikkatleri üzerine çekti.

Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi usta oyuncularla aynı kadroda yer alan Feyza Civelek, başarılı oyunculuğunun yanı sıra yaşadığı fiziksel dönüşümle de gündeme geldi. Peki, bu başarılı dönüşümün sırrı ne?

Melis Civelek’in kızı olan ve genç yaşta oyunculuk kariyerine başlayan Feyza Civelek, son dönemde spor ve diyetle birlikte gerçekleştirdiği zayıflama programıyla 78 kilodan 58 kilograma düştü. Bu hızlı ve etkili değişimin ardında, Civelek’in her gün 1,5 saat yürüyüş yapması ve sebze ağırlıklı beslenmesi yatıyor.

İstanbul doğumlu olan Feyza Civelek, 1995 yılında dünyaya geldi. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında “Acemi Cadı” ile yaşayan Civelek, ardından “Sihirli Annem”, “Kavak Yelleri” ve “Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu” gibi popüler dizilerde rol aldı. En bilinen projelerinden biri de annesi Melis Civelek’in senaryosunu yazdığı “Güllerin Savaşı” dizisi oldu.

Oyunculuğuyla olduğu kadar, kısa süre içerisinde sağlıklı yaşamla elde ettiği değişimiyle de adından söz ettiren Feyza Civelek, genç yaşına rağmen sektörde önemli bir yere sahip.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort