Kendi Düşen Ağlamaz 16 Bölüm Fragmanı İZLE! Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölüm Full Tek Parça İZLE

Kadrosunda Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar ve Enes Koçak gibi isimleri bulunduran Kendi Düşen Ağlamaz dizisi yayın hayatına devam ediyor. Her hafta perşembe günleri ekrana gelen sevilen dizi TRT1 ekranlarında yer alıyor. Fanlarının severek izlediği Kendi Düşen Ağlamaz dizisi yeni bölümü saat 20.00’de başlıyor. Maceralarla dolu son bölümün ardından 16. bölüm fragmanı pürdikkat inceleniyor. İşte TRT1 Kendi Düşen Ağlamaz 16 Bölüm fragmanı..

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 16. BÖLÜM FRAGMANI

Alize büyük sırrı öğrendi. Herkes bu sırrın yemek masasında ortaya çıktığını sansa da durum bambaşkadır. Alize zaten o masaya geldiğinde sırrı biliyordu. Kendisine en başından beri kurulan bu oyuna oyunla karşılık verir ve evi terk eder. Alize’nin oyununa istemeyerek de olsa eşlik eden Serkan’ın ise içi hiç rahat değildir ve Alize’yi uyarır. Ancak Alize babasına bir ders vermeye kararlıdır. Tüm aile ve arkadaşları çiftimizi barıştırmaya çalışır ancak arada verdikleri minik fireler oyunun anlaşılmasına yol açar. Alize bunun üzerine el yükseltir ve işi Serkan’ın tüm itirazlarına rağmen avukata taşır. Göstermelik bir dava açmaya karar verir. Ancak oyunun ne gerçeğe gerçeğin ise oyuna ne zaman dönüşeceğini henüz kimse bilmez.

 

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ SON BÖLÜM ÖZETİ

Alize, kendisine ulaşan tebligatla şok olur. Şimdi uğraşması gereken bir başka sorun dava vardır. Aynı tebligat Serkan’a da gidecek ve işler iyice karışacak. Hatta Serkan’ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacak. Bir yandan dava açılmasın diye uğraşırken şimdi bir de Serkan davanın gerçekten açıldığını öğrenmesin diye uğraşır. Ancak herkesi kötü bir sürpriz bekler. Aileler tüm bu olan bitenden habersiz düğün hazırlığına son hız devam ederken şimdi Alize ve Serkan’ın çözmesi gereken başka bir problem daha vardır. Ortadan kaybolan Adil’in peşine düşerler.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ OYUNCULARI

Hakan Yılmaz

Selen Soyder

Eylül Tumbar

Enes Koçak

Berat Yenilmez

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 15. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort