Hudutsuz Sevda 2 Bölüm İZLE! Fox Hudutsuz Sevda 2 Bölüm Tek Parça İzle

28 Eylül Perşembe TV yayın akışı araştırması yapan izleyicilere yeni bölüm alarmı geldi. Milyonlarca izleyicinin severek izlediği Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm yayınlandı. 28 Eylül Perşembe günü 2. bölümüyle ekrana gelecek Hudutsuz Sevda dizisinin canlı yayın ekranı haberimizde yer alıyor. Yasemin’i kaybeden Halil İbrahim’in ayakta kalma mücadelesi izleyenleri hüzne boğuyor. İmkansızlıkların yaşandığı Hudutsuz Sevda 2. bölüm izleme ekranı haberimizde..

HUDUTSUZ SEVDA 1. BÖLÜM NELER OLDU?

Küçük bir çocukken kan davası nedeniyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e yakışıklı, güçlü bir delikanlı olarak geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz)’le evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı Letolar’dan Zeynep (Miray Daner)’in çıkması ile tamamen değişecektir.

 

HUDUTSUZ SEVDA 2. BÖLÜM ÖZETİ

Yasemin’i kaybeden Halil İbrahim’i ayakta tutan tek şey artık intikam ateşidir. Halil İbrahim tek hedefi Letolardır ama Letolar Tarık’ın ölümünün acısını suçlu veya suçsuz herkesten çıkaracaklardır. İyi niyeti daha da fazla ölüme sebep veren Zeynep ise ailesinin gaddarlığından kendini kurtarmaya çalışır.

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCULARI

Halil İbrahim. (Deniz Can Aktaş)

Zeynep. (Miray Daner)

Asiye. (Esra Dermancıoğlu)

Fikret Leto. (Burak Sevinç)

Nedime. (Asuman Dabak)

Rızvan Leto. (Burak Sergen)

HUDUTSUZ SEVDA SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort