Masterchef Eren Kaç Yaşında? Masterchef Eren Kaşıkçı Evli Mi?

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in gözdesi Masterchef All Star devam ediyor. Yemek yapmayı tutku haline getirenlerin yarıştığı Masterchef mücadelesinde şampiyonların gelişiyle heyecan tavan yapıyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüri koltuğunda oturduğu yarışta mücadele hız kesmiyor. Şampiyonların Masterchef 2023 sezonuna dahil olmasıyla heyecan iyice tırmanıyor. Masterchef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı’nın gelişiyle özel hayatı merak ediliyor. Peki, Masterchef Eren kaç yaşında? Evli mi? İşte tüm merak edilen soruların yanıtları..

MASTERCHEF ŞAMPİYONLAR

MasterChef All Star yarışına eski şampiyonların dahil oluşuyla heyecan ikiye katlandı. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yarışmacılardan 15 dakikada soslu tavuk yapmalarını istedi. MasterChef yeni bölümde takımlar gruplara ayrıldı ve dokunulmazlık oyunu düello şeklinde oynandı. Tahsin ve Eren’in takım kaptanlığı yaptığı Masterchef’te Tolga bireysel dokunulmazlık kazandı. Eleme potasına giden 3. yarışmacı Kıvanç olurken, dördüncü eleme adayı ise Esra oldu.

MASTERCHEF EREN KAŞIKÇI KAÇ YAŞINDA?

Masterchef 2021 döneminde yarışmanın iddialı isimlerinden olan Eren Kaşıkçı sezonu şampiyon olarak kapattı. 2023 Masterchef All Star yarışına katılan Eren Kaşıkçı 35 yaşında. Aslen Tokatlı olan Masterchef Eren yarışmaya Çanakkale Gökçeada’dan katıldı. Masterchef Eren, İstanbul’da uzun süre otellerde çalışıp daha sonra Gökçeada’ya yerleştiğini söyledi. Evli ve bir çocuk babası olan Eren Kaşıkçı, Gökçeada’da sörf otelinde şeflik yaptı. Masterchef 2021 şampiyonu olduktan sonra Zekeriyaköy’de Kızıl Sakağın Mutfağı isimli bir restoran açtı.

İddialı tavrı ve başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Masterchef Eren Kaşıkçı, 2021 sezonunda finalde Hasan ile yarıştı. Şeflerin verdiği puanlardan sonra Masterchef 2021 şampiyonu Eren Kaşıkçı oldu. 2023 Masterchef sezonunda da iddiasını sürdürüyor.

MASTERCHEF EREN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort