Organize İşler Filmi Ne Zaman? Organize İşler Filmi Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Organize İşler filmi araştırmaları başladı. Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan Organize İşler filmi için geri sayıma geçildi. 28 Eylül Perşembe TV yayın akışında yer alan Organize İşler filminin saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağı merak edildi. Yılmaz Erdoğan, Tolga Çevik, Demet Akbağ gibi birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Organize İşler filmi saat kaçta merak konusu oldu. İşte Organize İşler filmi merak edilenler..

ORGANİZE İŞLER HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

28 Eylül Perşembe akşamı televizyonda yayınlanacak yapımları araştıran izleyiciler Organize İşler filmine gözlerini çevirdi. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Organize İşler filmi bugünkü yayın akışında yerini aldı. Organize İşler filmi 28 Eylül Perşembe günü saat 20.00’da Star TV ekranlarında olacak. Kaçırmayın..

ORGANİZE İŞLER FİLMİ KONUSU

Süpermen kostümü giyip hayatını kazanmaya çalışan sıradan bir adam kendisini bir anda suç dünyasının göbeğinde bulur. Suç dünyasının tam ortasında bir masuma aşık olan Zeynep (Özgü Namal) kendisi dahil herkesin kafasını karıştıracak ve bir şekilde hayatta kalmaya çabalayacak.

ORGANİZE İŞLER OYUNCU KADROSU

Yılmaz Erdoğan

Tolga Çevik

Demet Akbağ

Altan Erkekli

Özgü Namal

Cem Yılmaz

Erdal Tosun

Tuncer Salman

Öner Erkan

Ebru Akel

Başak Köklükaya

Berfin Erdoğan

Salih Kalyon

Cezmi Baskın

Nazmi Kırık

Neslihan Yeldan

Deniz Erdoğan

Ayberk Atilla

Bican Günalan

Osman Gidişoğlu

Şener Kökkaya

Nuri Gökaşan

STAR TV ORGANİZE İŞLER FİLMİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort