Hırsız kaçmasın diye streçe sardı

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü öğle saatlerinde Beyoğlu Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre yaşı ufak olan bir kişi semtte Caner B.’ye (16) ait motosikleti çaldı. Genç kameralardan hırsızı belirleme etti fakat yakalayamadı. Aradan bir müddet geçtikten sonrasında aynı hırsız semtte Caner B.’ye ait öteki yeni bir motosikleti yeniden gözüne kestirdi.

Hırsızı streç filmle sardı

Hırsız tam motosikleti çalacağı esnada Caner B.’ye yakalandı. Hırsız kaçmaya çalışınca onu yakalayan genç, elindeki streç filmle onu ayaktan boynuna kadar sardı. Ardından da hırsıza streç kutusuyla birkaç defa vurdu. Genç bütün bu yaşanmış olan akıl almaz vakası cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Polis hırsızı gözaltına aldı

Olayın sonrasında Caner B., motosikletini çalan hırsızı teslim etmek için polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üstüne vaka yerine gelen polis ekipleri, hırsızı gözaltına alarak emniyete götürdü. Emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri meydana getirilen hırsız, savcılık talimatıyla kalmış olduğu çocuk yurduna teslim edildi. Caner B.’nin ilk çalınan motosikletin ise izine rastlanılamadı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort