İkiz bebeklerden birinin babası farklı çıktı

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına başvuran Betül Yurulmaz, eşi Veysel Yurulmaz’ın kendisini aldattığını söyleyerek yardım istedi. 3 sene önce Batman’dan İstanbul’a çalışmak için gelen Veysel Yurulmaz, daha ilkin beraber olduğu Özge adlı bir hanımdan ikiz bebekleri olduğu ortaya çıktı. Eşinden boşanarak Özge’ye haiz çıkacağını söyleyen Veysel’in bebeklerine DNA testi yapıldı. Testin kararında ise Veysel ancak ikizlerden birinin babası çıktı.

YASAK AŞKI İÇİN 13 YILLIK EŞİNDEN BOŞANMA KARARI ALDI

Veysel Yurulmaz, 3 sene ilkin Batman’dan İstanbul’a çalışmak için gelmiş ve bir müddet sonra ise Özge adlı hanımdan ikiz bebekleri olduğu öğrenilmişti. Taraflar günlerce Esra Erol’da programında yüzleşti. Veysel, ikizlerinin anası Özge ile olan ilişkisine haiz çıkarak, 13 senelik eşi Betül’den boşanmak istediğini açıkladı. Betül’ün ise boşanmak için tek bir şartı vardı. O da ikiz bebeklere DNA testi yapılmasıydı.

İKİZ BEBEKLERDEN BİRİNİN BABASI ÇIKTI

İkiz bebeklerini “Bu işin içerisine sokmak istemiyorum” diyen Özge, ilk ilkin DNA testini reddetse de sevgilisi Veysel’in Betül’den boşanması için ikiz bebeklere DNA yapılmasını kabul etti. Veysel ve ikiz bebekler içinde meydana getirilen DNA testi sonucunda, Veysel ikizlerden ancak birinin babası çıktı. Tıp dünyasını hayrete düşüren bu olayın yüz milyonda bir yaşandı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort