Kocaeli Şehir Hastanesine yeni başhekim yardımcısı

Kardiyoloji ve İleri Kardiyak Görüntüleme Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Demirkıran Kocaeli Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcılığına  atanarak yeni görevine başladı. Kardiyoloji ve İleri Kardiyak Görüntüleme (Kalp Manyetik Rezonans ve Bilgisayarlı Tomografi) konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışında birden fazla ödül almış Demirkıran ilaveten muteber internasyonal ilmi dergilerde yargıcı olarak vazife yapıyor.

DOÇ. AHMET DEMİRKIRAN KİMDİR?

İstanbul Üniversitesi, İstanbul Tıp Fakültesinden mezun oldu.
Uzmanlık eğitimini gene aynı üniversitenin Kardiyoloji Anabilim Dalında tamamladı.
Daha sonrasında Amsterdam Üniversitesi Hastanelerinde kalp manyetik rezonans (MR) görüntülemesi ve bilgisayarlı tomografi (BT) alanlarında ileri düzeyde ihtisas eğitimi aldı.
Avrupa Kardiyoloji Derneği (ESC/EACVI) tarafınca en yüksek ölçüde akreditasyona sahip.
Amsterdam Üniversitesi Hastanelerinde 6 sene boyunca etken bir halde çalıştı ve bu süre zarfında Kalp MR ve BT alanlarında küresel ölçekte mühim ilmi katkılarda bulundu.
Ayrıca önde gelen milli ve internasyonal konferanslarda davetli konuşmacı olarak yer aldı, ilmi oturumlara başkanlık etti.
Yenilikçi çalışmaları ve katkıları sebebiyle prestijli Avrupa Kardiyoloji Derneği (ESC/EACVI) Araştırma Ödülüne layık görüldü.
Ayrıca TÜBİTAK ve Türk Kardiyoloji Derneği tarafınca verilen Araştırma Destek Ödüllerini aldı.
Akademik çalışmaları, ‘European Heart Journal’ ve ‘Circulation’ gibi dünya genelinde prestije haiz ilmi dergilerde yayınlandı.
İleri düzeyde İngilizce ve Flemenkçe biliyor.
Amerikan Kardiyak MR Derneği (SCMR) ‘Translations’ (Çeviriler) Komitesi Başkan Yardımcısı olarak vazife yapıyor.
Avrupa Kardiyoloji Derneği (ESC/EACVI) ‘Scientific Initiatives’ (Bilimsel Girişimler)  ve ‘Education’ (Eğitim) Komitelerinde üye olarak etken çalışmalarda bulunuyor.
Ayrıca muteber internasyonal ilmi dergilerde yargıcı olarak vazife yapmaktadır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort