Dönence Cem Öldü Mü? Dönence Emre Kınay Diziden Ayrılıyor Mu?

Başrollerini Emre Kınay, Caner Topçu, Atakan Hoşgören gibi adların paylaşmış olduğu Dönence dizisi yolun sonuna geldi. Kısa müddette final meydana getirecek olan Dönence dizisinde ayrılıklar başladı. 27 Eylül Çarşamba günü ekrana gelecek yeni bölüm öncesi Dönence Cem araştırmaları başladı. Saatler 20.00’ı gösterdiğinde 12. bölümüyle yayına girecek Dönence dizisinin fragmanına Cem’in ölüm sahneleri damga vurdu. Cem’e ne işe yaradığını merak eden seyirciler Dönence Cem öldü mü? Emre Kınay diziden ayrıldı mı sorusuna cevap aramaya başladı.

DÖNENCE CEM ÖLDÜ MÜ?

Her hafta çarşamba günleri ekrana gelen Dönence dizisinin 27 Eylül Çarşamba günü yeni kısmı yayınlanacak. Saatler 20.00’ı gösterdiğinde 12. bölümüyle ekrana gelecek Dönence dizisinde ölüm var. Reytinglerde umduğunu bulamayan yaz dizisi yolun sonuna geldi. Erken final kervanına katılan Dönence dizisinin yeni bölümünde Cem hastanede son nefesini verdi. Dönence 12. bölüm fragmanında hastalığını ailesinden saklayan Cem öldü.

DÖNENCE EMRE KINAY DİZİDEN AYRILIYOR MU?

20 Eylül Çarşamba günü gösterilen Dönence 11. kısımda Gece, Özgür’ü bırakıp İstanbul’a dönmenin planlarını yaptı. Gece’nin sınava girecek olması başta ailesi olmak suretiyle aşkını bir türlü duyuru edemeyen Özgür’ü de üzdü. Özgür Gece’den ne kadar uzak kalmak istemese de her koşulda hayallerinin peşinden gitmesi için Gece’yi destekledi. Harun, oğlu Ata vasıtasıyla Verda’ya daha fazla yaklaşmanın yolunu bulmuşken bir taraftan da borçlandığı Selman’la uğraşır. Cem ise Harun’un Verda’ya yaklaşmasından asla hoşnut olmaz. Cem, Harun yüzünden Verda’yla münakaşaya girer ve bu sırada fenalaşarak hastaneye kaldırılır. Cem’in hastalığını öğrenen ailesi şok olur. Tüm bunlar yaşanırken yeni bölüm fragmanında Cem hastanede Verda’nın gözleri önünde son nefesini verdi. Cem rolüne yaşam veren Emre Kınay da böylelikle diziden ayrılmış oldu.

DÖNENCE OYUNCULARI

Emre Kınay

Caner Topçu

Atakan Hoşgören

Sümeyye Aydoğan

Didem İnselel

Ülkü Hilal Çiftçi

Ogün Kaptanoğlu

Doğa Karakaş

Nazlı Çetin

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort