Genç Kart Nedir, Nasıl Alınır? Genç Kart Başvuru Ekranı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dakika açıklaması geldi. Kabine Toplantısı’nın sonrasında kameralar karşısına geçen Erdoğan, öğrenciye vergisiz telefon bilgisayar detaylarını açıkladı. 18 yaşına giren gençlere verilecek Genç Kart için araştırmalar başladı. Milyonlarca gencin gündeminde ilk başta bulunan Genç Kart nedir, iyi mi alınır araştırılmaya başladı. Peki, Genç Kart nereden alınır? İşte dört gözle beklenen Genç Kart müracaat ekranı..

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GENÇ KART 

Genç Kart uygulaması ile ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “18 yaşına giren gençlerimize 1 sene süreyle geçerli olmak suretiyle Genç Kart vereceğiz. Tüm gençlerimiz müze, tiyatro, sinema gibi kültür ve sanatsal etkinliklerden bedava ya da indirimli faydalanabileceklerdir. Zaman içerisinde imkanları daha da genişleteceğiz.”

GENÇ KART NASIL ALINIR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın duyurduğu Genç Kart iyi mi alınır merak mevzusu oldu. 1 sene süresince 18 yaşını dolduran ergenler tarafınca kullanılabilecek Genç Kart uygulaması derhal hemen başlamadı. Gençlerin müze, tiyatro, sinema gibi kültürel ve sanatsal faaliyetlerden indirimli ya da bedava yararlanabilmesi Genç Kart ile sağlanacak. Genç Kart almak isteyen ergenler için derhal belirtelim ki müracaat bilgileri derhal hemen belli olmadı. Önümüzdeki günlerde detaylar belli olacak ve haberimizde yer vereceğiz..

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort