Emre Morgil: Disiplinli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz

TEKNİK VE TAKTİK ÇALIŞMALAR YAPIYORUZ

2023-24 sezonu öncesi çalışmalarının planlanan doğrultuda devam ettiğini anlatım eden genç yöntem erkek şöyle konuştu: İlk etap çalışmalarımızı fizyolojik çalışmalar üstüne planlayıp ikinci etap çalışmalarımızda ise yöntem ve taktik çalışmalara ağırlık vererek eksiklerimizi ise hazırlık maçlarında görerek önlemlerimizi alıp antrenmanlarımızı planlıyoruz.

 

GÜZEL BİR SEZON GEÇİRECEĞİZ

Çalışmaktan zevk alan bir oyuncu grubumuz bulunduğunu görebiliyorsunuz. İkinci hazırlık maçımızı Kartalspor ile oynadık ve sahadan yengi ile ayrıldık. Antrenmanlardaki çalışmalarımızı, istediğimiz oyun sistemini ve anlayışını sahaya yansıttık. Çalışmalarımız aynı disiplin ile devam edecek ve hoş sürem geçireceğimizi umut ediyorum.

 

BAŞKANIMIZ GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPACAKTIR

Teknik ekibime, oyuncularıma ve bütün yardımcı kadrosuna gayretleri için teşekkür ediyorum. Yeni açıklanan statü ve gruplar  hakkında birkaç bir şey söylemem gerekirse, biz yalnızca kendi oyun sistemimize ve oyun anlayışımıza odaklıyız. Federasyondan gelecek kararlara ve federasyon hakkında mevzular hakkında başkanımız ve yönetimimiz lüzumlu açıklamaları yapacaktır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort