Zebani Efe Kimdir? Zebani Efe Müslüman Mı Oldu? Zebani Efe Eski Hali

Zebani Efe Kimdir? Zebani Efe Müslüman Mı Oldu? Zebani Efe Eski Hali

Sosyal medyada Zebani Efe lakabıyla tanınmış fenomen Efe Baycan araştırılmaya başladı. Sosyal medyadaki videolarıyla büyük alaka çeken fenomen 456 yaşlarında bir zebani bulunduğunu iddia ediyordu. Katıldığı YouTube kanalındaki video ile her insanın ilgisini çekmeyi başaran Efe Baycan insani hayat formundaki adının Efe bulunduğunu söyledi. Aynı zamanda Zebani hayat formunda da 456 yaşlarında bulunduğunu iddia etmişti. Söz mevzusu videoların sonrasında Zebani Efe lakaplı Efe Baycan Müslüman oldu. O anları görenler gözlerine inanamadı. Peki, Zebani Efe lakaplı Efe Baycan kimdir? Kaç yaşında? İşte yanıtı..

ZEBANİ EFE MÜSLÜMAN MI OLDU?

“Ben satanistlerin peygamberiyim” diyen Zebani Efe lakaplı Efe Baycan toplumsal medyada maksimum konuşulan adlar arasına girdi. Türkiye’nin yüzde 15’inin satanist olacağını iddia eden Zebani Efe, programda kendisine gelen sorulara yanıt verememesi üstüne “Onu söyleyemiyoruz maalesef” demesiyle ünlendi. Zebani Efe ile ilgili meydana getirilen son paylaşımda Müslüman olduğu ortaya çıktı. Sosyal medya fenomeni ve influencer Efe Baycan daha ilkin pembe boynuzlu bir atı Tanrı olarak kabul ettiğini açıklamıştı. Genç isim şimdi Müslüman olmaya karar verdi.

Pembe saçlarını siyaha boyatan Efe Baycan yüzündeki hızmaları da çıkarttırdı. Kelime-i şahadet getirerek Müslümanlığı karar veren Zebani Efe namaz kılmaya başladı. Hatta umreye gitmek için hazırlıklara başlayan Efe Baycan toplumsal medya hesabından umreye gittiği anları paylaştı. “Allahu Ekber” notuyla paylaşmış olduğu anlamış olur takip edenleri tarafınca dikkat çekti.

ZEBANİ EFE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

“Zebani Efe” lakaplı fenomenin aslolan adı Efe Baycan’dır. Sosyal medyada pembe saçları ve gündem olmak için yapmış olduğu açıklamalarla vaka yaratan Efe Baycan yeni vaka patladı. Kendisini “Cehennem bekçisi” olarak tanımlayan “Zebani Efe” 18 yaşında. Yaşının 456 bulunduğunu anlatım eden Efe’nin İzmir’de yaşamış olduğu biliniyor. Geçtiğimiz aylarda bir Youtube programına katılan Efe Baycan, anne ve babasının boşanması sonrasında zor bir devre geçirdiğini söylemişti.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort