Kirli Sepeti Aylin Kimdir? Melisa Döngel Kaç Yaşında? Melisa Döngel Dizileri

Kirli Sepeti Aylin Kimdir? Melisa Döngel Kaç Yaşında? Melisa Döngel Dizileri

İstanbul’un varlıklı muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını mevzu edinen Kirli Sepeti dizisi gösterim hayatına devam ediyor. Her hafta pazar günleri ekrana gelen Kirli Sepeti dizisinde yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük yar ekrana geliyor. Aşkın, sırların, yalanların ve tüm bunlara direnme sırt sırta vermiş üç kadının konusunda Aylin’in görevi merak ediliyor. Peki, Kirli Sepeti Aylin rolündeki Melisa Döngel kim? İşte yanıtı..

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ AYLİN ROLÜ

Kirli Sepeti Aylin influencerlık yapan genç ve hoş bir kadındır. Onun için dünyadaki en mühim şey görünüşüdür. Kocasından görmediği ilgiyi toplumsal medyada ya da diğer kollarda bulmaya çalışır. Hayatı toplumsal medya hesapları üstünden döner. Pek annelik içgüdüsü olmadığından Nil ile sadece toplumsal medyada işine yaradığında ya da Murat’a karşı koz olarak kullanımı gerektiğinde ilgilenir. Murat’ın aksine Medine’yi her vakit ufak görüp ikinci derslik muamelesi yapar.

MELİSA DÖNGEL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

18 Eylül 1999 İstanbul doğumlu Melisa Döngel anne tarafınca Rus asıllı. Rusya vatandaşlığına haiz olduğu halde İstanbul’da büyüdü. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisinde tamamladı. İlk oyunculuk tecrübesi 2016’da Hangimiz Sevmedik isimli dizide Sevtap karakteri ile oldu. Arka Sokaklar dizisinde Nil karakterini canlandırdı. 2017-2019 yılları aralığında FOX’ta yayımlanan Bizim Hikaye isimli dizide Deniz karakterini canlandırdı.

2020-2021 yılları aralığında FOX’ta yayımlanan Sen Çal Kapımı isimli dizide Ceren Başar karakterine yaşam verdi. 2021 senesinde Sadakatsiz dizisinde misafir oyuncu olarak rol aldı. Aynı sene Sen Çal Kapımı dizisine veda eden Melisa Döngel Aşk Mantık İntikam’ın ekibine dahil oldu. 2023 senesinde Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmekte olduğu Prestij Meselesi isimli beyaz perdede “Ayşen” karakterini canlandırdı. Şimdilerde ise Fox’un Kirli Sepeti dizisinde oynuyor.

MELİSA DÖNGEL DİZİLERİ

Arka Sokaklar – Nil

Hangimiz Sevmedik – Sevtap

Elif – Süreyya

Bizim Hikaye – Deniz Çelik Elibol

Aşk Ağlatır – Cemre Balaban

Sen Çal Kapımı – Ceren Başar

Sadakatsiz – Genç Hicran

Aşk Mantık İntikam – Çağla Yılmaz

Kusursuz Kiracı – Leyla

Dünyayla Benim Aramda – Ceren

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı – Mia de Luna

Aşk Taktikleri 2 – Feride

Kirli Sepeti – Aylin

MELİSA DÖNGEL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort