Cevdet Nail Sancaklı’dan kupa maçına davet

KUPA 1. TUR MAÇI İHSANİYE STADI’NDA

Gölcükspor, Türkiye Kupası 1. Tur maçında BAL takımlarından Bartınspor’u misafir edecek. İhsaniye Stadı’ndaki maç yarın (Çarşamba) saat 15.00’te başlayacak. Kırmızı siyahlılarda tecrübeli yöntem erkek Cevdet Nail Sancaklı, Nokta Gazetesi’ne düşüncelerini paylaştı. Ciddi bir maça çıkacaklarını ve turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Sancaklı, 12. adamı İhsaniye Stadı’na çağrı etti.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Gebze maçında olduğu gibi Bartın karşında da turu geçmek istediklerini belirten Sancaklı şöyle konuştu: Gebze galibiyetinden sonrasında iyi olan ortamız daha da pekişti. Çalışmaya devam ediyoruz ve kupa maçlarını lig öncesi ciddi birer hazırlık maçları gibi görüyoruz. Bartın maçına da aynı duygularla çıkacağız ve turu geçmek için elimizden geleni yapacağız.

 

GÖLCÜKSPOR MARKASI İÇİN DE ÖNEMLİ

Bu maçta sürem içerisinde oynamak istediğimiz taktiği sahaya süreceğiz. Bazı futbolcularımızdan istediklerimiz var, bu tarz şeyleri bekleyeceğiz. Takım bütünlüğünü sağlamak adına bizlere hoş veriler çıkacağını düşünüyorum. Hücum ve müdafaa anlamında kendimizi göreceğimiz bu maçı kazanır ve turu geçersek Gölcükspor’un Gölcük ilçenin markası adına da mühim bir iş yapmış olacağız.

 

TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ

Maçımız İhsaniye Stadı’nda… Gebze maçında taraftarımız pazar günü olduğundan stadı tamamiyle doldurdu. Çarşamba günü insanların mesaisi var, biliyoruz fakat kırmızı siyahlı taraftarımızın desteğini istiyor, bekliyoruz. Çok şükür eksiğimiz yok. Sezonu 15 Ekim’de açacağız. 2 hazırlık maçı planladık. Bunların ilki pazar günü olacak. Altınova Yeşilova ve Görükle İpek’ten birisi ile oynayacağız.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort