Ekim 2023 Akrep burcu yorumu

Bu ayın belirleyici özelliği, empatinizin artması ve olağanüstü bir iletişim becerisi kazanmanız olacak. Arkadaşlarınızın yaşamış olduğu problemleri kendi sorununuz gibi hissedecek ve onlara destek olma konusu ile alakalı olağanüstü bir gayret göstereceksiniz. Bu durum, çevrenizdeki insanların size olan itimatını artıracak ve gereksinim duyduklarında size başvuracaklar. Kendinizi dengede ve sakin hissedeceğiniz bu dönemde, stresin üzerinizde hiç bir tesiri olmayacak. Yeni diller öğrenmeye olan ilginiz artacak ve bu alanda gösterdiğiniz ilerlemeler, iletişim becerilerinizi daha da kuvvetlendirecek.

İş hayatında öne çıkmak için mükemmel bir zaman! İstediğiniz hedeflere ulaşmak için lüzumlu enerjiye ve kararlılığa sahipsiniz. Güneş, bu zamanda size ekstra enerji ve motivasyon sağlayarak hedeflerinizi gerçekleştirmenizde destek olacak.

Sağlık konusu ile alakalı enerjik ve canlı hissedeceğiniz bu ayda, bilhassa üreme organları ve prostatla alakalı potansiyel sorunlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

Önemli Tarihler:

  • 2 Ekim: Bir arkadaşınızdan sizi şaşırtabilecek bir iletişim alabilirsiniz.
  • 20 Ekim: Göründüğü gibi olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz; bu tarihte aldanmamaya itina gösterin.
  • 21 Ekim: Başkalarının sizi manipüle etmesine izin vermemelisiniz.

Özel Astrolojik Olaylar:

  • 14 Ekim Terazi Burcu Güneş Tutulması: Bu tesir altında ustalaşmış ve şahsi kararlarınızı daha bilgili bir halde vereceksiniz. Finansal mevzularda rehavet yaşayabilir ve içgüdüleriniz sizi doğru yolda yönlendirecektir.
  • 28 Ekim Boğa Burcu Ay Tutulması: Hayatınızda balans ve seviye arayışınız netice bulacak. Hayatınızdaki çoğu hususta daha net bir perspektife haiz olacak ve yaşamınızı daha müspet bir yönde ilerleteceksiniz.

Ekim ayı, Akrep burcu için empati, iletişim ve balans ayı olacak. Bu devri en uygun şekilde değerlendirerek hem kendi hayatınızda hem de sevdiklerinizin hayatında müspet değişimler yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort