Yargı Nil Kimdir? Müge Bayramoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Müge Bayramoğlu Dizileri

Yargı Nil Kimdir? Müge Bayramoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Müge Bayramoğlu Dizileri

Yargı yeni sürem başladı. 64. bölümüyle monitör macerasına dönen Yargı dizisinde bütün dengeler alt üst oldu. Ilgaz’ın ölmediğini öğrenen Ceylin şoka girdi. Bir taraftan Ilgaz’a ne işe yaradığını öğrenmeye çalışırken bir taraftan gebe bulunduğunu öğrendi. Her şey hoş giderken 5 sene sonraya geçildi ve Ilgaz ile Ceylin ayrıldı. Artık aralarındaki mesafenin kapanması için yeni bir mucize daha gerekli. Tüm bunların yaşandığı yapımda Avukat Nil Ilgaz’a aşık oldu. Peki, Yargı Nil kim? İşte dört gözle beklenen Müge Bayramoğlu hayatı..

YARGI DİZİSİ AVUKAT NİL

Ceylin’in avukatlıktan savcılığa geçişi vaka oldu. Tilmen hukukta her şey değişti. Yekta eski günlerine oldukça süratli döndü. Tilmen hukuk gene şaşalı günlerini yaşarken büroya dahil olan Avukat Nil Yekta’nın sağ kolu oldu. Bütün davalarda yanısıra olan Nil’in saklamış olduğu sırlar var. Ilgaz’a aşık olan Nil, Ceylin cephesinde asla hoş karşılanmadı. Oldukça hırslı olan Nil 64. kısımda otel çalışanını öldürmekle suçlandı.

MÜGE BAYRAMOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

6 Eylül 1992 tarihinde Bursa’da dünyaya gelen Müge Bayramoğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun oldu. Pis Yedili, O Hayat Benim, Koca Koca Yalanlar, Aşk Zamanı ve Çıplak gibi çoğu dizide boy yayınlayan meşhur oyuncunun yeni adresi Yargı dizisi oldu. 2018 senesinde Sinan Payaslıoğlu ile evlenen Müge Bayramoğlu sevinçli bir evlilik sürüyor.

MÜGE BAYRAMOĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort