ŞANLIURFASPOR:0 – KOCAELİSPOR: 2 (MAÇ BİTTİ)

MAÇ SONA ERDİ

Dk. 88: Beridze’nin şutunda top kaleci Aydın’da kaldı.

Kocaelispor’da oyuna Kouakau ve girecek Atabey girecek.

Şanlıurfaspor’da Pato kendisini ceza sahası içerisinde yere attı, yargıcı pozisyonu devam ettirdi.

Kocaelispor 2-0’dan sonra oyunun temposunu düşürdü. Yaklaşık 15 dakikadır iki ekip da bir birinin üstüne gitmiyor. Kocaelispor’da Beridze ve Mert oyuna girdi, Amaral ve Cihat oyundan alındı. Maçta son 15 dakika…

Dk. 57: Kocaelispor’da Oğuz Ceylan sarı kart gördü.

Şanlıurfaspor taraftarı 2-0’dan sonra Teknik Direktör Zafer Turan’ı istifaya çağrı etti.

Kocaelispor 50. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Barış Alıcı’nın pasında müdafaa arkasına sarkan ilk golün sahibi Douglas Tanque öldürücü sol ayağı ile kaleye mermi gönderdi. Bu topa Aydın hiç bir şey yapamadı ve meşin yuvarlak filelerle buluştu. Golden sonra Tanque sevincini Kocaelispor taraftarı ile paylaştı.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL YİNE TANQUEEEE YİNE MERMİİİ!!!

İKİNCİ YARI BAŞLADI

İlk yarının bitiş düdüğünün sonrasında Şanlıurfa taraftarı yönetimi protesto etti.

İLK YARI KOCAELİSPOR’UN 1-0 ÜSTÜNLÜĞÜ İLE SONA ERDİ.

Dk. 45+5: Kocaelispor aramış olduğu golü buldu. Sağ kanattan meydana getirilen ortada Barış Alıcı’nın kafasından seken topu kale önündeki Tanque’nin önüne geldi. Bu futbolcu sol ayağının içi ile topu tavana astı ve fileleri bularak takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Tanque’nin ligdeki ikinci golü oldu.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLL…. TANQUEEE!!!!

Dk. 45+3: Kocaelispor mutlak bir gol kaçırdı. Savunma arkasına atılan topa hareketlenen Tanque kaleci Aydın’ın üstünden topu aşırdı. Top filelerle buluşmak üzereyken Ndiaye sakatlanma pahasına topu gol çizgisi üstünden kornere çıkardı.

 

 

Stat elektriklerinin kesilmesi sebebiyle ilk yarıya 10 dakika ilave edildi.

Dk. 42: Zorunlu oyuncu değişikliği… Yusuf Abdioğlu çıktı – Emir Ortakaya oyuna dahil oldu.

Dk. 40: Kocaelispor’da Yusuf Abdioğlu sağ ayak arka adalesinden sakatlık yaşadı ve devam edemeyeceğini bildirdi. Emir Ortakaya, Yusuf’un yerine oyuna dahil olacak.

Dk. 38: Yusuf Emre’nin pasında Barış Alıcı ceza sahası içerisinde topla buluştu fakat ters kademeye iyi giren Semih, Barış’ın önüne geçti ve Barış’ın faulü ile yerde kalınca yargıcı faul kararını Şanlıurfa kadrosunun lehine verdi.

 

 

Dk. 33: Barış Alıcı yerde kalmış olduğu pozisyonda faul bekledi, o karar çıkmayınca Semih Karadeniz sağ kanattan topu aşağı yukarı 50 metre taşıdı ve topu Muhammed’e verdi, bu futbolcu da Seyit ile oynadı. Seyit’in sağ çaprazdan kaleye gönderilmiş olduğu top savunmadan sekti, boşta kaldı ve Yusuf topu uzaklaştırdı.

Dk. 31: Yusuf Abdioğlu’nun Harun’a gönderilmiş olduğu top kısa düştü fakat Harun rakibinden ilkin topu kurtarmasını bildi.

İlk otuz dakika geride kaldı. İki ekip da net sayılabilecek bir pozisyon bulamadı. Kocaelispor’da bilhassa Oğuz Ceylan’ın performansı öne çıkarken ekipler genellikle sağ kanatları kullanmaya çalıştı.

Dk. 29: Hızlı gelişen Şanlıurfaspor atağında Barış Gök’ün soldan yapmış olduğu ortada  Harun, rakibinden ilkin topun hakimi oldu.

Dk. 27: 8 dakikalık bir beklemenin sonrasında meşin yuvarlak tekrar dönmeye başladı ve 27. dakikada Barış Gök, Candeias’a yapmış olduğu faulün sonrasında sarı kart gördü.

Dk. 18: Şanlıurfa’da elektrikler kesildi. Urfalı taraftarlar cep telefonlarını açtılar ve aynı esnada “Yönetim İstifa” diye gidişat tuttular.

 

 

Dk. 17: Yusuf Cihat’ın pasında Tanque topla buluştu ve sol çaprazdan kaleye şut çekti, savunmadan seken top kaleci Aydın’da kaldı.

Dk. 14: Oğuz Ceylan uzun bir taş atışı kullandı, Tanque topu Candeias’a bıraktı, Portekizli’nin ortasında top rakip futbolcunun kolundan döndü, yeşil siyahlılar penaltı beklese de pozisyona devam sonucu verildi.

Dk. 10: Kocaelispor sağ kanattan etkili geldi. Oğuz Ceylan topla beraber son çizgiye indi, pasında Mbula son anda araya girdi ve topu kornere gönderdi. Candeias’ın kullandığı köşe vuruşunda Burak Öksüz’ün kafa vuruşunda top üstten dışarıya çıktı.

Dk. 9: Şanlıurfa’da Semih Karadeniz topu son çizgiden çevirdi, Kocaelispor savunması topu uzaklaştırdı.

Dk. 8: Tek toplar sonrası sol kanattan ceza sahasına sokulan Barış Alıcı’nın ortasında top kaleci Aydın’da kaldı.

MAÇ BAŞLADI

 

 

BARIŞ ALICI 11’DE… BAŞKA DEĞİŞİKLİK YOK

Kocaelispor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, tam temposunu bulamayan Beridze’yi bu maçta da atılım oyuncusu kullandı ve Cem’i kulübede oturtup yerine süratli çıkışlarda oldukça daha faal bir futbolcu olan Barış Alıcı’yı 11’de sahaya sürdü. Takımda öteki değişim olmadı. Kalede Harun, savunmada Oğuz, Atila, Yusuf Abdioğlu ve Burak Öksüz, önlerinde Yusuf Cihat ve Yusuf Emre Gültekin, solda Barış Alıcı, sağda Candeias, forvete yakın bölgede Amaral ileride ise Tanque 11’i ile sahadaki yerini aldı.

 

 

SEMİH KARADENİZ RAKİP OLDU… DIOGO YEDEK BAŞLADI

Kocaelispor’un eski futbolcularından Semih Karadeniz sahaya 11’de sahaya çıktı ve kariyerinde ilk kez yeşil siyahlı kulübe rakip oldu. Öte taraftan Urfa ekibinde Ardaiz sakatlığı sebebi ile Mehmet Yiğit ise cezası sebebiyle forma giymedi. Arka adalesinde sakatlığı bulunan Mehmet Ekinciler ise yedekler arasında yer aldı. Öte taraftan İzmitli orta saha oyuncusu Cumali Bişi de Kocaelispor karşısında sahaya 11’de çıkan bir öteki isim olurken, Kocaelispor’dan aktarım edilen Diogo yedek kulübesinde Zafer Turan’dan forma bekledi.

 

 

ŞANLIURFASPOR – KOCAELİSPOR

 

HAKEMLER: Adnan Deniz Kayatepe, Hüseyin Kıvanç Durmaz, Göktuğ Hazar Erel

 

ŞANLIURFASPOR

45 AYDIN BAĞ

4 URIE-MICHEL MBOULA

5 PAPE-ALIOUNE NDIAYE

6 ADEM EREN KABAK

8 CUMALİ BİŞİ

9 MUHAMMET ARSLANTAŞ

10 OLIVIER THILL

21 SEYİT GAZANFER

61 SEMİH KARADENİZ

74 MERT ÇAPAR

93 BARIŞ GÖK

 

YEDEKLER

1. ERZHAN TOKOTAEV

3 DIOGO ALEKSIS ÖZÇAKMAK

7 ABDULLAH AYDIN

11 BARIŞ EKİNCİER

13 GODFRED DONSAH

20 HÜSEYİN ERKAN

23 ÖZGÜR BARAN AKSAKA

35 AL HASSAN TOURE

47 ROGERS KASSIM MATO

52 HÜSAMETTİN TUT

 

KOCAELİSPOR

1 HARUN TEKİN

8 YUSUF CİHAT ÇELİK

10 DANIEL CANDEIAS

19 ATİLA TURAN

40 YUSUF EMRE GÜLTEKİN

41 JOAO PEDRO REİS AMARAL

53 BURAK ÖKSÜZ

55 YUSUF ABDİOĞLU

70 BARIŞ ALICI

77 OĞUZ CEYLAN

99 DOUGLAS TANQUE

 

YEDEKLER

35 GÖKHAN DEĞİRMENCİ

2 ALİHAN KUBALAS

3 ONUR ATASAYAR

4 EMİR ORTAKAYA

9 ATABEY ÇİÇEK

11 CHRISTIAN KOUAKOU

14 GIORGI BERIDZE

20 MERT ÇÖLGEÇEN

21 BEDİRHAN YILDIZ

 

 

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort