İzmit’te silahlı kavga: 1 ölü 4 yaralı 

Alınan bilgiye göre İzmit Serdar Mahallesi İnce Sokak üstünde ticari taksi ile gelen E.A.,H.E ile Y. ve G. adlı 4 şahıs, sokakta bulunan Halil Eser (44), D.G., E.T., E.T. ve S.S. adlı şahıslarla hemen hemen meçhul bir nedenden kaynaklı tartıştı. Tartışmanın büyümesi üstüne çıkan arbedede her iki öbek yumruk ve sopalarla kavga etmeye başladı. Çıkan arbedede E.A. üstündeki silaha sarılarak rast gele ateş etmeye başladı.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

E.A.’nın tabancasından çıkan mermiler Halil Eser’in başına ve sırtına isabet etti. İhbar üstüne vaka yerine birden fazla polis ve sıhhat ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat ekiplerince meydana getirilen kontrollerde Halil Eser’in hayatını yitirdiği belirleme edildi. Yaralılar D.G., E.T., E.T. ve S.S. ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi dibine alındı.


ŞÜPHELİ ARANIYOR

Polis ekiplerince meydana getirilen araştırma işlemlerinin sonrasında Eser’in cenazesi otopsi yapılmak suretiyle Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Kartepe Emekevler Mahallesinde ikamet eden ve Kocaelispor’un yandaş grubu Hodrimeydan’ın tanınmış isimlerinden olan Halil Eser’in cenazesi tamamlanan işlemlerinin sonrasında ailesine teslim edilerek toprağa verilecek. Polis ekipleri olayın şüphelisi E.A.’nın yakalanması için çabalama başlattı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort