Yargı Ceylin Kim? Pınar Deniz Kimdir? Kaç Yaşında? Pınar Deniz Dizileri

Yargı Ceylin Kim? Pınar Deniz Kimdir? Kaç Yaşında? Pınar Deniz Dizileri

Yargı yeni bölüm için nefesler tutuldu. Ilgaz’ın yokluğunda düşmüş olduğu dipsiz kuyudan olağanüstü bir biçimde kurtulan Ceylin ne yapacağını şaşırdı. Bir yanda öfkesi alev alev kalbinde yanan Ceylin, öteki tarafta fırtınaya kapılmış sevdiğini kollarında dindirmeye çalışan, üstelik bu büyük aşkın onlara getirmiş olduğu tatlı bir sürprizi öğrenen Ilgaz… Hayat onları asla bilmedikleri bir denizde dalgalarla savururken, vakit ruhlarına bambaşka şekiller verdi. Artık aralarındaki mesafenin kapanması için yeni bir mucize daha gerekli. Tüm bunların yaşandığı yapımda Ceylin kim merak edildi. İşte Pınar Deniz hayatı..

YARGI DİZİSİ CEYLİN KARAKTERİ

Ceylin, hukuk okurken babasının uğramış olduğu haksızlık kararı hapse girmesine başkaldırı eder. Kural tanımaz ve inanılmış olduğu kıymet ve doğrular uğruna sınırları zorlayan, “ipten erkek alır” denilen cevval bir avukattır. Her şey savcı Ilgaz’la tanışmasıyla başlar. Ceylin için reel adalete erişebilmek uğruna gidilen her yol mubahtır. Bunun için yapamayacağı şey yoktur. 

PINAR DENİZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

4 Kasım 1993 Adana doğumlu Pınar Deniz aslen Mardinli ve Arap kökenli. İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde okudu. Çocukluğundan beri oyuncu olma hayalleri kuran Pınar Deniz, oyunculuk eğitiminin yanı sıra dans dersleri de aldı. İlk oyunculuk tecrübesini 2014 senesinde Evrim karakteri ile Sil Baştan dizisinde yaşadı. Asıl çıkışını ise Vatanım Sensin isimli devre dizisi ile yaptı. 

Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in başrollerini paylaşmış olduğu dizide Yıldız karakterini canlandıran Pınar Deniz Türkiye’nin gözde oyuncularından oldu. Netflix’te yayımlanan Aşk 101 dizisinde Burcu karakterini canlandırarak geniş kitleler tarafınca tanındı. Kırmızı Oda dizisinde Nazlı karakterini üstüne alan hoş oyuncu şimdilerde Yargı dizisinde Ceylin rolüne yaşam veriyor. 

PINAR DENİZ DİZİLERİ

Sil Baştan   

Beyaz Yalan   

Vatanım Sensin   

Bir Deli Rüzgar   

Aşk 101  

Menajerimi Ara 

Aşk 102   

PINAR DENİZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

CEYLİN İSMİNİN ANLAMI

Ceylin isminin anlamı Dünya. Yengeç, yengeç yuvası. Cennetin kapısı, cennete oluşturulan kapı anlamlarına gelir. 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort