Netflix Squid Game Yarışması Ne Zaman? Squid Game: The Challenge Tarihi

Netflix Squid Game Yarışması Ne Zaman? Squid Game: The Challenge Tarihi

Netflix bombayı patlattı. Dünyanın maksimum izlenen yapımlarından olan Squid Game hikayesi reel oldu. Geçtiğimiz sene başvuruları alınan Squid Game: The Challenge yarışması için geri sayım başladı. 456 reel insanlı ve 4.56 milyon dolar ödüllü “Squid Game” yarışmasının ilk fragmanı yayınlandı. Peki, Netflix Squid Game yarışması ne zaman? İşte yanıtı..

SQUİD GAME: THE CHALLENGE YARIŞMASI

Netflix’te izlenme rekorları kıran Squid Game dizisi dünya genelinde büyük bir üne kavuştu. Dizinin merakla izlenen 1. sezonunun sonrasında yarışmanın çıkacağı tarih geldi. Gerçek hayata uyarlanan Squid Game: The Challenge yarışması için geri sayım başladı. 456 reel kişinin 4,56 milyon dolar olan büyük ödülü kazanmak için yarışacağı oyun 22 Kasım 2023 tarihinde yayınlanacak. 

sss-3

NETFLİX SQUİD GAME 

Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, garip bir çağrı alır. Davette onlara cazip bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları öneri edilir. Teklifi karar veren oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül cazip olsa da oyunun ölümcül riskleri vardır. Son 2’ye kalan oyuncular birbirini öldürmek için yarışır. Hayatta kalan bu kez intikam için geri döner. 

NETFLİX SQUİD GAME TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort