Fırat Okul: Bu performansın üzerine koyarak gitmeliyiz

ORMAN MAÇINDA PEK DE İYİ DEĞİLDİK

Sözlerine Ormanspor yenilgisi ile başlayan Fırat Okul şöyle konuştu: Sezon erken başladı. Normalde biz bu vakit hazırlık maçları yapardık ve tam ekip olarak 1 aylık bir hazırlık süreci olurdu. Oyuncularımız tam ekip olduğunda Orman maçında aradan 1 hafta geçti. Açıkçası hazır değildik. Ligin ilk maçında iyi bir performans da sergileyemedik açıkçası. Rakibi birazcık hafife aldık diyebiliriz. 

KAFALARI SAHAYA VERDİK

İkinci hafta bu yenilgiye tepki vermek oldukça değerliydi. Çukurova gibi kuvvetli bir ekibi evimizde maçın başından sonuna kadar sıkı savaşım vererek yenik etmek oldukça değerliydi. Oyuncularımız kafalarını sahaya verdiklerinde potansiyellerinin ne kadar geniş bulunduğunu bize gösterdiler. Bu oyunun ve performansın üstüne koya koya oynamamız lazım. 

KARAKTER KOYDULAR

Kadın basketbolunda her vakit aynı performans çizgisi uzun süre olmuyor. Sezon başındayız, iyi yoldayız. Bu haftaki yengi bizleri oldukça sevinçli etti. Açıkça söylemek gerek görülürse o kadar da beklediğimiz bir yengi değildi. Her maçı kazanmak için oynuyoruz fakat karşımızda da oldukça kuvvetli bir rakip vardı. Motivasyonumuz da birazcık düşüktü fakat oyuncular karakter koydular.

KAZANMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Rakibimiz Galatasaray olacak. Onlar da bizim gibi hazır değil fakat camiası olan iyi bir kulüple yüz yüze geleceğiz. Bütçeleri bizim 3 katımızın üzerinde. Ancak her şey sahada belli oluyor ve bütçelerin pek bir mühim kalmıyor. Bizim için zor geçecek bir deplasman. O gün sahaya çıktığımız iyi mi bir performans sergileyeceğiz? Son maçtaki oyun mu, ilk haftadaki Orman maçındaki gibi mi olacağız? Onu bilemiyoruz fakat antrenmanlar iyi geçiyor. Takım bir birine daha fazla ahenk sağlamaya başladı. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort