Levent Atalı durmuyor. Bu eser Kocaeli’ye çok şey kazandıracak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin projesi olan şehrin hafızasına mühim katkılar sunacak Kocaeli Ansiklopedisi 28 Eylül Perşembe günü saat 19.00’da Kocaeli Kongre Merkezi’nde tanıtılacak. Projenin editör kurulunda bulunan Kocaeli Üniversitesi Rektör Danışmanı Levent Atalı da çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

4 KİTABI BULUNUYOR

Spor organizasyonları ve mahalli yönetimler konusu ile ilgili mühim deneyimi bulunan Levent Atalı, Spor Bilimleri Fakültesinde tedris üyesi olarak, spor kulüpleri, mahalli idare ve spor çalışmaları nedeniyle profesörlük unvanını almıştı. Hülagü döneminde Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Levent Atalı, Cantürk döneminde ise rektör danışmanı oldu. Hali hazırda 4 kitabı bulunan Atalı’nın da editör kurulunda bulunduğu Kocaeli Ansiklopedisi şehrimize oldukça şey katacak.

LEVENT ATALI KİMDİR?

1975 Trabzon doğumlu. 2 yaşından bu yana Kocaeli’de ikamet ediyor. 1999 senesinde Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. 2007 senesinde yüksek lisans, 2013 senesinde doktorasını tamamladı. 2016 senesinde doçent oldu. Levent Atalı, milli ve internasyonal spor organizasyonlarında da vazife aldı. 2004 Atina Olimpiyatları Meşale Koşusu için İstanbul’da meşaleyi taşıdı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Universiade Oyunları Adaylık Komitesi Genel Koordinatörlük görevinde bulundu. 2005-2013 yılları aralığında Kağıtspor Yönetim Kurulu Üyeliği, Basketbol ve Voleybol Branş Sorumluğu yaptı. Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.

YEREL YÖNETİMLER VE SPOR ÜZERİNE…

Doç. Dr. Levent atalı, 2014 yılından beri Kocaeli Üniversitesi Spor Yöneticiliği bölümünde çalışmaktadır. Ayrıca belediyelere danışmanlık yapmaktadır. Kocaeli’nin Spor Tarihi, Sapanca Gölü Spor ve Rekreasyon Faaliyetleri, Spor Kulüplerinin ve Taraftarlarının Facebook Kullanımı, Belediyeleri İçin Spor Hizmetleri Rehberi adlarında 4 tane kitabı bulunmaktadır. Çalışmaları ağırlıklı olarak mahalli yönetimler ve spor üzerinedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort