Mehmet Ali Erbil Yeni Sevgilisi Gülseren Ceylan Kimdir? Kaç Yaşında?

Mehmet Ali Erbil Yeni Sevgilisi Gülseren Ceylan Kimdir? Kaç Yaşında?

Ne yapsa vaka olan Mehmet Ali Erbil’e bir kere daha nikah yolu göründü. Yeni sevgilisi Gülseren Ceylan toplumsal medyayı ayağa kaldırdı. Mehmet Ali Erbil’in evinden sahneler paylaşan Gülseren Ceylan kim araştırılmaya başladı. Peki, Mehmet Ali Erbil yeni sevgilisi Gülseren Ceylan kimdir, kaç yaşında? İşte Gülseren Ceylan hakkındaki bilgiler..

GÜLSEREN CEYLAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

24 yaşlarında olan Gülseren Ceylan’ın Mehmet Ali Erbil ile birlikteliği olduğu söyleniyor. Sosyal medya üstünden Mehmet Ali Erbil ile tanıştığı ve onunla yakınlaştığı öne sürülüyor. Sosyal medya hesabında Mehmet Ali Erbil ile beraber çekilmiş fotoğraflarını paylaşıyor. Geçtiğimiz sene sıhhat problemleri sebebiyle uzun süre hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil’in yeni sevgilisi Gülseren Ceylan ile sevinçli bir yaşam sürdüpü biliniyor. Öyle ki Erbil’in, “Gülseren benim hayatımın kadını. Onunla oldukça mutluyum. Bana oldukça iyi bakıyor. Onun vasıtası ile hayata tekrar tutundum” söylediği biliniyor.

mali

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

 8 Şubat 1957 İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısı Mehmet Ali Erbil tiyatro ve sinema sanatçısı Saadettin Erbil’in oğludur. 1835 senesinde Erbil’de doğdu ve sonradan İstanbul’a göç etti. İlk ve orta öğrenimini İstanbul, Ankara ve Balıkesir’de yaptı. 1970 senesinde Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak girdi ve bu zamanda hocası Cüneyt Gökçerdi. Devlet Tiyatrosu’nda misafir oyuncu olarak başrolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazandı.

Buradan mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan sanatçı, Başta ‘Küheylan’ olmak suretiyle çoğu oyunda oynadı ve daha sonra tek kanallı gösterim döneminde TRT’de ‘Metronom’ isimli eğlence programında Derya Baykal’la, 1984 senesinde da Çiğdem Tunç’la bir çift oluşturdular. Özel kanalların açılmasıyla beraber Kanal 6, InterStar, ATV, Show TV’de yer aldı. Çarkıfelek uygulamasıyla hafızalara kazındı.

EVLİLİKLERİ

Muhsine Şehnaz Kamiloğlu (1980-1985)

Nergis Kumbasar (1989-1996)

Sedef Altuntaş (2001-2003)

Tuğba Coşkun (2005-2010)
 

GÜLSEREN CEYLAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort