Murat Sancak: Yusuf Sarı’yı tedavi için Fransa’ya göndereceğiz

– Murat Sancak: “Yusuf Sarı’yı tedavi için Fransa’ya yollayacağız bu akşam”

ADANA – Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Trabzonspor galibiyeti sonra yapmış olduğu açıklamada, “Biraz gerilimli oldu fakat galip gelen biz olduk, oldukça mutluyuz. Yusuf Sarı’nın adalesinde problem var, onu bu akşam tedavi için Fransa’ya göndereceğiz” dedi.

Adana Demirspor’un Trabzonspor’u 1-0 yenmesinin sonra stat çıkışı kulüp başkanı Murat Sancak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sancak, “Bizim için de gerilimli bir maçtı. Çünkü seriyi devam ettirebilmek için sıkıntılı bir rakip Trabzonspor. Bakmayın alt sıralarda olabilir fakat oldukça iyi bir ekibi, oldukça iyi futbolcuları var. Ama bizim futbolcularımız da kötü değil. İyi savaşım oldu. Yer yer biz iyi oynadık, yer yer onlar iyi oynadı. Biraz da gerilimli oldu fakat galip gelen biz olduk, oldukça mutluyuz. Beşiktaş’tan, Alanyaspor’dan sonra Trabzonspor’u da yenerek devam etmek önemli. İşte şimdi ulusal ekip arası var. Takım da birazcık dinlensin. Hazır olmayanlar da hazır olur inşallah bu arada. Yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

“Yusuf’u tedavi için Fransa’ya göndereceğiz”

Sancak, “Yusuf Sarı, şimdi adalesinde problem var. Onu bu akşam Fransa’ya göndereceğiz. Orada mahir bir hekim var, inşallah tedavi edip, ulusal takıma yetiştireceğiz onu da. Biraz masraflı olacak fakat meydana getirecek bir şey yok. Aslında alması ihtiyaç duyulan oyuncular da bunlar. Önemli olan ulusal takımın kalan maçlarında galip gelip en azından finallere gitmek. Bizim açımızdan oldukça mühim olacak. Hatta bizim tercümanı da istediler, kaleci hocasını da istediler. Dedim ‘kimi istiyorsanız alabilirsiniz takımın hepsini alabilirsiniz’” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort