Yücel Yavuz kaç yaşında, aslen nereli? Yücel Yavuz neden öldü? Yücel Yavuz’un ölüm nedeni nedir?

Yücel Yavuz kimdir? Yücel Yavuz kaç yaşında? Yücel Yavuz nereli? Yücel Yavuz niçin öldü? Yücel Yavuz ölüm sebebi belli mi? Yücel Yavuz’un yaşamı merak mevzusu oldu. Sizlere Yücel Yavuz ile ilgili merak edilenleri haberimizde araştırdık…

Yücel Yavuz kimdir?

Yücel Yavuz, 1966 senesinde Karabük’ün Safranbolu ilçesinde doğdu. Yücel Yavuz 57 yaşındadır.

1988 senesinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

Samsun Kaymakam talibi olarak mülki yönetici olarak iş hayatına başladı ve bu zamanda muhtelif ilçelerde vazife yaptı. Ardeşen ve Kurucaşile İlçelerinde Vali Yardımcılığı, sonrasında Ulus, Ovacık, Araç, Oltu ve Yenişehir İlçelerinde Kaymakamlık yaptı. Ayrıca 2000 senesinde Kamu Yönetimi ve Politika alanında yüksek lisans eğitimi almak suretiyle İngiltere’deki Exeter Üniversitesi’ne bir yıllığına gönderildi.

Yücel Yavuz, 23 Mayıs 2014 tarihindeki Resmi Gazete’de yayımlanan Vali Kararı ile Trabzon Valisi olarak atandı.

Ayrıca Yücel Yavuz evli bir aileden geliyor ve iki çocuk babasıdır.

Yücel Yavuz Neden öldü?

Safranbolu’nun yetiştirdiği kıymetli vatandaşımız Vali Yücel Yavuz ne yazık ki vefat etti. Safranbolu doğumlu ve Karabük halkının onayladığı Vali Yavuz, son yıllarda Gümüşhane ve Trabzon valiliği gibi mühim görevlerde bulundu. Ankara’da tedavisi devam eden prostat kanserinden yaşamını kaybetti.

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği TDMMB idare heyeti toplantısı gerçekleştirildi

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği TDMMB idare heyeti toplantısı gerçekleştirildi

57 yaşlarında yaşayan Vali Yücel Yavuz, Trabzon’daki vazife süresi süresince gösterdiği cesaret ve direnişi 15 Temmuz 2016’daki hain darbe girişimi esnasında da sergiledi. 2018 yılından bu yana merkez valilik görevini yürütüyor. Vali Yücel Yavuz’un cenaze namazı kılındı 7 Eylül Perşembe günü öğle namazının sonrasında Safranbolu Merkez Camii’ndeyiz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort