Survivor All Star 2024 yarışmacısı Nihat Altınkaya kimdir, Nihat Altınkaya kaç yaşında, nereli?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı toplumsal medya hesabından Survivor All Star 2024’ün ilk yarışmacısı Nihat Altınkaya’yı açıklamasının sonrasında yaşamı merak ediliyor. Peki Survivor All Star 2024 yarışmacısı Nihat Altınkaya kimdir, Nihat Altınkaya kaç yaşında, nereli?

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Nihat Altınkaya kimdir, Nihat Altınkaya kaç yaşında, nereli (3)

Songül Kalaç Kimdir? Songül Kalaç Nereli ve Kaç Yaşında? Songül Kalaç Şarkıları Nelerdir?

Songül Kalaç Kimdir? Songül Kalaç Nereli ve Kaç Yaşında? Songül Kalaç Şarkıları Nelerdir?

NİHAT ALTINKAYA KİMDİR?

Nihat Altınkaya, 28 Eylül 1979’da Karabük’te doğdu. Rizeli bir ailenin ortanca evladı olan Altınkaya, ilk, orta ve lise eğitimini Karabük’te almıştır. İki kız kardeşi vardır. Annesi banka memuresidir, babası ise demir çelik işiyle uğraşmıştır. Karabük Demir Çelik Lisesinde ve Ankara Emlak Bankası Spor Kulübünde iki yıl ustalaşmış voleybol oynamıştır. On yedi yaşlarındayken sakatlandığı için voleybolu bırakmış, Ayvalık’ta bir gece kulübünde emniyet görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır.

Daha sonrasında İstanbul’a taşındığında buradaki gece kulüplerinde çalışırken boks eğitimi almış, Fenerbahçe Boks Kulübünde yer almıştır. Yolda yürürken keşfedilmiş ve ilkin modellik sonrasında oyunculuk hazırlamaya başlamıştır. İstanbul’da yaşamaktadır. Evli ve iki kız evladı babasıdır. Nihat Altınkaya, Yaprak Dökümü, Unutulmaz, Karadayı ve Söz gibi çoğu yapımda rol aldı.

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Nihat Altınkaya kimdir, Nihat Altınkaya kaç yaşında, nereli (2)

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort