Nazım Akmandil kimdir? Kaç yaşında, nereli? Nazım Akmandil ne iş yapıyor?

Manken ve server Burcu Esmersoy, aşağı yukarı iki senedir aşk yaşamış olduğu iş insanı Nazım Akmandil ile İtalya’da dünya evine girdi. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı. Kameraya yansıyan o anlamış olur görenleri olabildiğince duygulandırdı. Nazım Akmandil kimdir? Kaç yaşında, nereli? Nazım Akmandil ne iş yapıyor? soruları ise gündeme düştü.

NAZIM AKMANDİL KİMDİR?

30 yaşlarında olan Nazım Akmandil’in babası Hüseyin Akmandil, anası Nesli Akmandil ve kız kardeşi Nur Akmandil’dir. Akmandil’in cep telefonlarına yüklenen oyunların yazılımlarını yapan isim olduğu öğrenildi.

Başarılı server Burcu Esmersoy, bir süredir aşk yaşamış olduğu kendisinden 16 yaş ufak iş insanı Nazım Akmandil ile İtalya’da nikah masasına oturdu. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı. Burcu Esmersoy eşinin gözyaşlarını elleriyle silip onu öpücüklere boğdu. Manken ve server Burcu Esmersoy, aşağı yukarı iki senedir aşk yaşamış olduğu iş insanı Nazım Akmandil ile İtalya’da dünya evine girdi. Nikah öncesi birbirini ilk kez gören çift gözyaşlarını tutamadı. Kameraya yansıyan o anlamış olur görenleri olabildiğince duygulandırdı.

Nazım Akmandil kimdir? Kaç yaşında, nereli? Nazım Akmandil ne iş yapıyor?

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

İtalya’nın Portofino kentinde, yakın çevrenin katılmış olduğu sade bir törenle evlenen çiftin salona girdikleri an vaka oldu. Heyecandan ve mutluluktan gözyaşlarını tutamayan burcu Esmersoy’a Nazım Akmandil de eşlik etti. Ünlü çift salona girmeden birbirine bakarak ağlamaya başladı. Ünlü server eşinin gözyaşlarını silip onu daha sonrasında tutkuyla öptü.

Burcu Esmersoy Nazım Akmandil Gündem Magazin Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort