Kader Bağları konusu nedir? Kader Bağları tanıtım fragmanı yayınlandı mı?

Fox TV’nin bir öteki yeni dizisi Kader Bağları’nın seyirciyle buluşmasına azca bir vakit kaldı. Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu”nun başrolünde olduğu Kader Bağları’na dair birçok detay merak ediliyor. Peki, Kader Bağları mevzusu nedir? Kader Bağları tanıtım fragmanı gösterildi mı?

KADER BAĞLARI KONUSU NEDİR?

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını İnci Gündoğdu ve İsmail Gündoğdu’nun üstlendiği, yeni dizi “Kader Bağları”nın okuma provası geçtiğimiz gün İstanbul’da gerçekleşti. Yönetmen Benal Tairi, Senarist Sema Ali Erol, oyuncular ve ekibin buluşmuş olduğu provalarda eğlenceli anlar yaşandı.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Serkan Çayoğlu’nun paylaşmış olduğu dizi, yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda (Ayça Ayşin Turan) ve Kerem’in (Serkan Çayoğlu) aşk ve savaşım imtihanını mevzu alıyor.

KADER BAĞLARI OYUNCU KADROSU

“Aşk Kaderi Yenmektir.” mottosuyla yola çıkılan dizide ilaveten Arzu Gamze Kılınç, Alptekin Serdengeçti ,Nazlı Bulum, Sanem Babi, Mehmet Aykaç, Zeynep Köse, Tolga İskit, Aslı İçözü, Betül Çobanoğlu, Yusuf Akgün gibi etkin oyuncular yer alıyor.

KADER BAĞLARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kader Bağları dizisi yakında Fox TV’de başlayacak. Dizinin gösterim zamanı hemen hemen netleşmedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort