Hudutsuz Sevda 1. bölüm fragmanı yayınlandı m? Hudutsuz Sevda ilk bölüm ne zaman?

Fox TV’nin bir öteki yeni dizisi Hudutsuz Sevda’nın seyirciyle buluşmasına azca bir vakit kaldı. Denizcan Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz’ın başrolünde olduğu Hudutsuz Sevda dizisinin ilk bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Hudutsuz Sevda 1. bölüm fragmanı gösterildi m? Hudutsuz Sevda ilk bölüm ne zaman?

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaristliğini Bahadır Özdener’in kaleme almış olduğu yeni dizi “Hudutsuz Sevda”nın ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

HUDUTSUZ SEVDA 1. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hudutsuz Sevda 1. Bölüm fragmanı yayınlandı. Buna göre Hudutsuz Sevda’nın ilk kısmı 21 Eylül Perşembe günü FOX TV’de seyirci karşısına çıkacak.

HUDUTSUZ SEVDA KONUSU NEDİR?

Küçük bir çocukken kan davası sebebiyle babasını kaybedip İstanbul’a sürülen Halil İbrahim, (Deniz Can Aktaş), 20 sene sonrasında memleketi Karadeniz’e yakışıklı, kuvvetli bir genç adam olarak geri döner. Burada sevilmiş olduğu kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni yaşamını kuracaktır. Fakat yaşananlar buna izin vermez. Bir intikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in yaşamı Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) çıkması ile tamamiyle değişecektir.

HUDUTSUZ SEVDA OYUNCU KADROSU

Dizinin kadrosunda; Denizcan Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden etkin adlar yer alıyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort