Anıl Emre Daldal kimdir, kaç yaşında, nereli, M. şarkısının hikayesi nedir?

Anıl Emre Daldal müzik kariyerini M. şarkısı ile çıkış yakalayarak devam ettirmektedir. Hayranları tarafınca dört gözle beklenen Anıl Emre Daldal’ın kim olduğu araştırılmakta. Peki Anıl Emre Daldal kimdir, kaç yaşında, nereli, M. şarkısının hikayesi nedir? Detaylar haberimizde…

Anıl Emre Daldal kimdir, kaç yaşında, nereli, M. şarkısının hikayesi nelerdir (1)

ANIL EMRE DALDAL KİMDİR?

Anıl Emre Daldal 23 Nisan 1996 yılında Amasya’da doğmuştur. Doğma gelişme aslen Amasya’lı olan Anıl Emre Daldal ufak yaşlardan itibaren müzik ile iç içe olmuştur. Şimdilerde ise Anıl Emre Daldal yaşantısını İzmir’de sürdürmektedir.

2016 yılında Sor Bakalım İyi Miyim isimli şarkısı ile büyük bir çıkış yakalamıştır. M., Dediğim Gibi, Bitti, Dertler, Belki O da Üzgündür, K., Güzel Kızım Benim ve Kendimi Unuttum gibi şarkıları müzik severler tarafınca büyük alaka görmüştür.

Anıl Emre Daldal kimdir, kaç yaşında, nereli, M. şarkısının hikayesi nelerdir (2)

ANIL EMRE DALDAL M. ŞARKISININ ANLAMI NEDİR?

Çoğu hayranı Anıl Emre Daldal’ı M. şarkısı ile tanımıştır. Şarkının tanınmış olması ile beraber Anıl Emre Daldal ise çıkış yakalamakta olup fanatikleri tarafınca şarkının hikayesi merak edilir konuma gelmiştir. Anıl Emre Daldal 2014 yılında, yaşamını yitiren bir arkadaşının anısına M. isimli şarkıyı kaleme alıp seslendirdiği belirtilmektedir. Bu mevzuya dair isin Anıl Emre Daldal toplumsal medya hesabından “Lütfen yolda beni görür görmez M. nin anlamını sormayın.” demiştir.

Naci Güçhan kimdir kaç yaşlarında öldü? Prof. Dr. Naci Güçhan nereli?

Naci Güçhan kimdir kaç yaşlarında öldü? Prof. Dr. Naci Güçhan nereli?

Anıl Emre Daldal, M. şarkısının öncesinde video kaydında şu ifadelere yer vermiştir; “Merhaba ben Anıl. Belki de bu şarkının anlamını asla kimse asla bir vakit tam anlamıyla öğrenemeyecek. Ama sana şöyle bahsetmek isterim. Dertlerimiz aslında bu kâğıt parçası kadar hafif, onları büyüten bizleriz. Saçlarınız her şeyden daha mühim olsun artık. Sevginin ne işe yaradığını unuttuğumuz bu dönemde, nefretler, kavgalar umarım son bulur. Çünkü bazı durumlarda o kızdığımız insanoğlu kızamayacak kadar bile yakınımızda olmayabilir.”

Anıl Emre Daldal kimdir, kaç yaşında, nereli, M. şarkısının hikayesi nelerdir (3)

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort