Mine Esen kaç yaşında, kimdir? Mine Esen neden gündemde?

Mine Esen kimdir? Mine Esen kaç yaşında? Mine Esen nereli? Mine Esen niçin gündemde? Mine Esen’in yaşamı merak ediliyor. Sizlere Mine Esen’in yaşamını araştırdık…

Mine Esen kimdir?

Mine Esen, 1972 senesinde İstanbul’da doğdu. Cumhuriyet gazetesinin makale işleri müdürlüğünü yaptı. Şişli Terakki Lisesi’nden mezun olduktan sonrasında 1994 senesinde Anadolu Üniversitesi Basın Yayın Yayıncılık İletişim Bilimleri Bölümü’nden mezun oldu. 1996-1999 yılları aralığında Marmara Üniversitesi’nden İletişim Bilimleri alanında yüksek lisans derecesi aldı. Yaklaşık 25 senelik kariyeri süresince Gazeteci olarak gazetemizin dış haberler bölümünde editörlükten yazarlığa kadar değişik dönemlerde çalıştı. Mine Esen 2023 senesinde 51 yaşındadır.

Gülay Yedekçi kaç yaşında, nereli? Gülay Yedekçi kimdir?

Gülay Yedekçi kaç yaşında, nereli? Gülay Yedekçi kimdir?

Birçok internasyonal ve milli zirveye katılmış, siyasetten, siyasetten ve sivil cemiyet kuruluşlarından isimlerle görüşmelerde bulunmuştur. Bu ilişkiler, Kıbrıs’ın yanı sıra ABD, AB, Çin ve Orta Doğu’daki gelişmelere odaklandı. Göç, hanım ve kız evlatlarının haklarına odaklandı. Bu mevzuyla alakalı bir takım makale hazırlandı. Uzun seneler gazetemize bağlı Pazar Yazıları’nın editörlüğünü yaptı. Ayrıca 2020 yılından itibaren Cumhuriyet gazetesinde gösterilen Diplomatik Dünya Türkiye ekibinde Dış Enformasyon Sorumlusu olarak vazife yaptı. Ergun Balcı Limited Okulu’na “Babıali Dışişleri Bakanı” olarak katılan Esen, bu görevde bulundu. 2016-2022 yılları aralığında Cumhuriyetin dış istihbarat direktörlüğü yaptı. TGC ve TGS üyeleri içinde yer aldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort