Bakan Bilgin’den 3600 ek göstergeyle ilgili vatandaşları sevindiren açıklama: Bu ay içerisinde tamamlayacağız

Gümüşhane’de muhtelif ziyaretlerde bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, daha sonra İl Özel İdaresi tesislerinde işçilerle iftar yaptı.

“GÜMÜŞHANE-BAYBURT HAVALİMANI YIL SONUNA KADAR TAMAMLANACAK”

Bilgin, burada yapmış olduğu konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gümüşhanelilere selamını ileterek, “Cumhurbaşkanımız yalnızca selam göndermedi, bunun yanı sıra bir müjde gönderdi; Gümüşhane-Bayburt havaalanının bu senenin sonuna kadar tamamlanacağı emirini verdi. Umut ediyorum 2023’ün başlangıcında havaalanının açılış töreninde de beraber olacağız.” diye konuştu.

“ÇALIŞMA HAYATININ SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Hayatının 30 yılını çabalama ekonomisi üstüne adadığını, bu alanda dersler verdiğini ve çabalama yaşamının tüm zorluklarını hemen hemen bilen, bunlarla alakalı çalışmaları ve kitapları olan birisi bulunduğunu özetleyen Bilgin, çabalama yaşamının problemlerini bildiklerini ve bu problemlerin çözümü için de ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

“BAMBAŞKA HİKAYE YAZDIK”

Dünyayı etkisi dibine alan Kovid-19 salgını sonrası büyük krizler yaşandığına fakat Türkiye’nin sağlıktan eğitime, toplumsal güvenlikten çabalama hayatına her alanda enflasyon şartlarına karşın yurttaşların hizmetinde olduğuna dikkati çeken Bilgin, Türkiye’nin istila sürecini etkin şekilde yürüttüğünü ve batılı ülkelerde ifade edilen hikayelerin yerine bambaşka bir öykü yazdığını kaydetti.

ENFLASYON AÇIKLAMASI

Bilgin, çalışanları enflasyon karşısında güvenliğini sağlamak için muhtelif düzenlemeler, iyileştirmeler yaptıklarını dile getirerek, şu şekilde devam etti:

“Bugün bu rakamlar enflasyonun etkisiyle aşındı, aşınıyor, aşınacak. Enflasyona karşı koruma sistemi olarak bir yandan toplumsal politikalar uygularken bir yandan da enflasyonu dizginleyecek, denetim dibine alacak, büyümeyi, ekonomik gelişmeyi devam ettirecek ve sürekliliği sağlayacak bir ekonomi politikası uyguluyoruz. Enflasyonun tahribatlarına karşı koruyacak yeni çalışmalarımız da var. Önümüzdeki günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın daha kapsamlı bir halde bu mevzuyu kamuoyuyla paylaşacağını söylüyorum. Sadece şu haberi veriyorum ki tüm çalışanlarımız, asgari ücretliler, emekliler, memurlar, amme personeli, işçi ve memur emeklileri hepimiz bilsin ki Türk devleti toplumsal hukuk devletidir ve çalışanlarını kesinlikle korur. Hepsiyle de alakalı çalışmalarımız devam etmektedir. Bunlar programımıza göre kamuoyuyla paylaşılacaktır.”

3600 EK GÖSTERGE

Kamu personelinin 3600 ek gösterge beklentisine de değinen Bilgin, şunları kaydetti:

“Mayıs içinde bitireceğimiz çalışmalardan birisi de amme personelinin 3600 ek gösterge meselesi. Onu da kapsamlı bir halde ele aldık, çalışmalarımız nihayete ermek üzere, bu ay içinde tamamlayacağız ve milletimizle onu da paylaşacağız. Çalışanlarımız afaki emin olsunlar, devletimiz sizi katiyen unutmadı. Türkiye’nin işçileri, Türkiye’nin emekçileri, emeklileri, Türk devleti sizin yanınızdadır. Bu enflasyonun tahribatını da ortadan kaldıracak çalışmalar önümüzdedir. Bunları adım adım kamuoyuyla paylaşacağız.”

İftar programının sonrasında Zafer Meydanı’nda vatandaşlarla çay içen Bakan Bilgin, daha sonra kentten ayrıldı.

Bilgin’e Vali Kamuran Taşbilek, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Cihan Pektaş ve Hacı Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen ile öteki ilgililer de eşlik etti.

AA / Gazi Nogay – Ekonomi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Vedat Bilgin, Türkiye, İftar, Ekonomi, Güncel, Haberler

var meta = document.createElement(‘meta’); meta.name = “referrer”; meta.content = “no-referrer”; document.getElementsByTagName(‘head’)[0].appendChild(meta);

jwplayer.key=”N8zhkmYvvRwOhz4aTGkySoEri4x+9pQwR7GHIQ==”;
var bxPlayer626850e498183Setting = {
file: ‘https://videolar.haberler.com/2022/04/26/gumushane-bakan-bilgin-mayis-ayi-icerisinde-14901184_kj_2249.mp4’,
sources: [],
type: “video/mp4”,
image: ‘http://beynelmilel.net/wp-content/uploads/2022/04/bakan-bilgin-den-3600-ek-gostergeyle-ilgili-vatandaslari-sevindiren-aciklama-bu-ay-icerisinde-tamamlayacagiz.jpg’,
type: “video/mp4”,
primary: ‘html5’,
width: ‘100%’,
height: ‘360px’,
playbackRateControls : true,
androidhls: true,
abouttext: ‘Botextra çoklu bot sistemi’,
aboutlink: ‘https://botextra.com’,
};
var bxPlayer626850e498183 = jwplayer(“BotExtraPlayer626850e498183”).setup(bxPlayer626850e498183Setting);
bxPlayer626850e498183.on(“play”,function(e){ qualitySwitch(e.currentQuality); });
bxPlayer626850e498183.on(“levelsChanged”, function(e) { qualitySwitch(e.currentQuality); });
function qualitySwitch(b) {
var a = player.getQualityLevels();
if(a.length < 2) return false;
bxPlayer626850e498183.removeButton("qSwitch");
b = b || bxPlayer626850e498183.getCurrentQuality();
var svg = svgLabel(a[b].label);
bxPlayer626850e498183.addButton(svg,"Kalite Seçiniz",function() {
$(".jw-controls").addClass("jw-settings-open");
$(".jw-settings-menu").attr("aria-expanded", false);
$(".jw-settings-submenu:last-child").addClass("jw-settings-submenu-active").attr("aria-expanded", true);
$(".jw-settings-quality").attr("aria-checked", true);
},"qSwitch");
};
function svgLabel(a) {
if (a == "360p") {return '’;}if (a == “480p”) {return ”;}
if (a == “720p”) {return ”;}
if (a == “1080p”) {return ”;}
};
console.log(“”);

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort