Karabük Üniversitesi en az lise mezunu personel arıyor! Başvuru için son 4 gün…

Karabük Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Yayınlanan duyuru ile müracaat şartlarından tarihine kadar bütün bilgileri açıklayan kurum, minimum lise mezunu adaylar içinde kadrolara görevlendirme yapacak. İşte müracaat biçimi ve ekranı…

Son Başvuru Ne Zaman?

Karabük Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 15 Nisan 2022 tarihinde başlayıp 29 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar basvuru.karabuk.edu.tr adresinden “e-devlet ile giriş” ya da “yeni kullanıcı” düğmesi kullanarak başvurularını çevrimiçi olarak tamamlayabilecek. 

BAŞVURU EKRANI

İstenen Belgeler Neler?

1- Son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf.

2- Diploma fotokopisi ya da Mezuniyet Belgesi, (e-devletten temin edilebilir, sorgulama
kodu net ve okunması mümkün olmalıdır.)

3- 2020 KPSS (B) grubu imtihan netice belgesi.

4- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için), (e devletten temin edilebilir).

5- Adli Sicil Kaydı (e-devletten temin edilebilir).

6- Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonu için; tedavül süresi dolmamış silahlı / silahsız hususi emniyet görevlisi hüviyet kartı fotokopisi.

Başvuru Şartları Neler?

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak,

2- Tercih edilecek pozisyon için aranan nitelikleri taşıyor olmak,

3- 2020 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Ön lisans düzeyi için KPSSP93 ve ortaöğretim düzeyi için KPSSP94 puanı esas alınacaktır. Adayların KPSS puanının, başvurduğu ilanın KPSS puan türüne makul olması gerekmektedir.

4- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik ya da yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi ya da kontrat devri içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir sene geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne makul olması gerekmektedir.

6- Herhangi bir sebeple amme görevinden çıkarılmamış olmak.

7- Askerlikle ilişiği bulunmamak.

8- Görevini yapmasına mani hastalığı bulunmamak. (Atanmaya hak kazanan adaylardan tam teşekküllü hastaneden sıhhat kurulu tutanağı istenilecektir. Koruma ve Güvenlik görevlisi pozisyonu için Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun Uygulanmasına İlişkin Yönetmeliğin 18. maddesinde belirtilen “özel emniyet görevlisi olur” ibareli sıhhat kurulu tutanağı istenecektir.)

9- Tüm unvanlar için Üniversitemizin bütün yerleşkelerinde (merkez ve ilçeler dahil) vardiyalı sistemde çalışmaya mani bir durumun bulunmaması gerekmektedir.

10- Destek personeli (temizlik hizmetleri) pozisyonu için, Üniversitemizin bütün yerleşkelerinde iç ve dış mekanlarda temizlik yapabilmesine mani bir durumu bulunmamalıdır. 1

1- 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu” gereğince kontrat hazırlamaya hak kazanan adaylar ile ilgili arşiv araştırması, koruma ve emniyet görevlisi pozisyonu için ise emniyet soruşturması ve arşiv araştırması yapılacak olup, kararı müspet çıkan personel ile kontrat imzalanacaktır.

12- Aday tarafınca gerçeğe aykırı belge verilmesi ya da beyanda bulunulması durumunda ile ilgili yasal prosedür yapılacak, atamaları yapılma ise atamaları iptal edilecek, yönetim tarafınca kendilerine bir karşılık ödenmiş ise bu karşılık yasal faizi ile beraber tazmin edilecektir.

RESMİ İLAN METNİ

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort