UEFA’dan İsrail kararı! Maçların tamamı ertelendi

İsrail’de yaşanmış olan mevcut vaziyet nedeniyle UEFA’dan karar geldi. UEFA, İsrail’deki emniyet endişeleri nedeniyle ülkede oynanması planlanan bütün maçları ileri bir tarihe erteledi.

UEFA’dan meydana getirilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “İsrail’deki mevcut emniyet durumu ışığında UEFA, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde İsrail’de yapılması planlanan bütün maçları, tarihi gelince onaylanacak yeni tarihlerle tecil kararı aldı.”

UEFA’nın bu açıklamasının sonrasında 17 Ekim’e kadar İsrail’de oynanması planlanan maçların ileri bir tarihe ertelendiği öğrenildi. İsrail’de oynanaması planlanan ve ertelenen maçlar şu şekilde:

12 Ekim: İsrail – İsviçre (2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri)
12 Ekim: İsrail – Estonya (2025 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası)
17 Ekim: İsrail – Almanya (2025 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası)

Öte taraftan İsrail, Belçika, Cebelitarık ve Galler’in katılacağı ve 11-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan mini turnuva da ertelendi.

UEFA’dan meydana getirilen açıklamada, “UEFA, 2024 Avrupa Elemeleri Kosova-İsrail maçının başlarda planlanan 15 Ekim tarihinde oynanıp oynanamayacağını ya da ertelenmesi gerekip gerekmediğini değerlendirmek için birkaç gün daha ayırdı” denildi.

İsrail’deki mevcut durumun UEFA tarafınca yakından takip edileceği ve maçların tarihleriyle alakalı takımlarla iletişim kurulacağı aktarıldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort