Wilfried Zaha’dan MaNU’ya gözdağı: Canlarını yakacağız

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli star futbolcusu Wilfried Zaha, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2. haftasında yarın deplasmanda karşılaşacakları İngiltere’nin Manchester United takımın canını yakabilecek oyunculara haiz olduklarını söyledi. Zaha, yarın TSİ 22.00’de maçın yapılacağı Old Trafford Stadı’nda düzenlenen ve yöntem direktör Okan Buruk’un da katılmış olduğu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 10 sene ilkin Manchester United formasını giydiğini aktaran Zaha, “Bence oyun olarak olgunlaştım. Şimdi büyük kulüp Galatasaray’dayım. Çok tecrübeli bir takımız ve yarınki maça hazırız. Manchester United iyi bir dizi fakat onların canını yakabilecek oyuncularımız var. Hepimiz yarınki maçı dört gözle bekliyoruz.” diye konuştu.

”Sol kanatta oynamayı tercih ederim”

Tecrübeli futbolcu, kariyerinde ikinci santrfor olarak oynadığının hatırlatılmasının ardından, “Sol kanatta oynamayı tercih ederim. Ancak hocamızın ihtiyacı olan, tercih etmiş olduğu bölgede takımın iyiliği için oynamalıyım. Benden o pozisyonda oynamam istenirse doğal ki oynadım. Daha ilkin oynadığım bir pozisyon.” ifadelerini kullandı.

Manchester United’daki performansıyla alakalı sual üstüne sarı-kırmızılı futbolcu, “Burada belli bir devre geçirdim. O dönemde ya bitecektim ya da kendimi tekrardan bulacaktım. Kesinlikle kariyerimi bitirmeyecektim. Oradan sonrasında yaptığım her şey kariyerimi yükseltti. Orada bitmesine izin vermemeliydim. İstediğim bir şey vardı ve onun için savaşım ettim.” dedi. Zaha, daha ilkin formasını giydirilmiş olduğu için kariyerinde Manchester United’a karşı yapmış olduğu maçlarda ekstra motivasyonla sahaya çıkmadığını dile getirdi.

“Bana gelen sevgiyi yansıtırım”

Wilfried Zaha, maçlarda ruhuyla savaşım ettiğini ve kendisine verilen sevgiyi yansıttığını söyledi. Galatasaray’da hem taraftarlar hem de ekip arkadaşları tarafınca oldukça iyi karşılandığını dile getiren 30 yaşındaki futbolcu, “Maçlarda ruhumla oynuyorum. Bana gelen sevgiyi her vakit yansıtırım. Geldiğimden beri Galatasaray’da bana oldukça sevgi gösterdiler. Sahaya adımını attığım anda kendimi daha oldukça anlatım edebiliyorum. Umarım bizi tekrardan Avrupa’da maçlar kazanacak noktaya getirmeye yardım edeceğim” şeklinde görüş belirtti.

Old Trafford’daki atmosferle alakalı ekip dostlarıyla konuşmadığını vurgulayan Zaha, “Galatasaray maçları, duyabileceğiniz en yüksek sesli şey. Çok büyük bir gürültü oluyor. Takım dostlarımla Manchester United ile alakalı konuşmuyorum. Bizim neler yapabileceğimiz, onlara karşı iyi mi avantaj kurabileceğimizi konuşuyoruz. Yarın bunu hazırlamaya çalışacağız” diyerek laflarını tamamladı. (AA)

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort