Erik ten Hag’dan Galatasaray açıklaması: Kalitesini biliyoruz

Menajeri Erik ten Hag, Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray ile oynayacakları yüz yüze gelme öncesi açıklamalarda bulundu.

Hollandalı yöntem adam, “Galatasaray’ın standardını biliyoruz. Sadece Zaha ve Icardi değil, Mertens ve Ziyech gibi adlar de var. Doğru kararı almak için elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız.” laflarını kullandı.

“Pek oldukça müspet şey var”

Erik ten Hag, düşük performans yayınlayan birtakım oyuncuların sorulması üzerine, “Tecrübeli oyuncular bununla iyi mi başa çıkacaklarını bilirler. Çünkü bu inişler-çıkışlar olacaktır. Bu durumla ilk kez karşılaşmıyoruz. Şimdi sorun karakter, ne göstermeniz gerektiği ve bu durumdan iyi mi çıkacağınız. Pek oldukça müspet şey var fakat geliştirmemiz ihtiyaç duyulan şeyler de var.” diye konuştu.

“Doğru noktalara geldiği vakit gol olacaktır”

53 yaşındaki yöntem adam, saldırı aktörleri Marcus Rashford’un formu için şu şekilde konuştu:

Gerçek şu ki şu anda gol atamıyor. Ama Brighton maçında olduğu gibi iyi bir noktada 5-6 pozisyon yakaladığı anlamış olur oldu. Eğer oldukça çalışır, doğru odaklanır ve etrafındaki arkadaşları da ona doğru hareket etmesi konusu ile ilgili destek olursa, o vakit gol gelecektir. Her maçta gol atabilecek bir oyuncu. Doğru noktalara geldiği vakit gol atacaktır.

“Altay’ın İngiltere standartlarına ayak uydurması gerekiyor”

Altay’ın Galatasaray maçında oynayıp oynamayacağı ile ilgili konuşan Hollandalı yöntem adam, “Bunu yarın göreceksiniz. Lig Kupası’nda Onana’yı tercih etmiştik zira Altay’ın İngiltere’deki standartlara ayak uydurması gerekiyor.” dedi.

“Altay Bayındır, tarihi geldiği vakit talih bulacak”

Altay Bayındır’ı geliştirmeliyiz, bu oldukça net. Antrenmanlarda oldukça iyi bir izlenim bıraktı ve harbiden geliştiğini görebiliyoruz. Bu da bizi oldukça sevinçli ediyor. Hem Altay hem de Onana gibi iki kaleciye haiz olduğumuz için oldukça mutluyuz.

Maç 3 Ekim’de

Manchester United, 3 Ekim Salı günü TSİ 22.00’de sahasında temsilcimiz Galatasaray ile yüz yüze gelecek.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort