Trabzonspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören’den çağrı

Trabzonspor Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören, bordo-mavili camiayı sabırla kulübe yardımcı olmaya çağırdı.

Ören, yapmış olduğu yazılı açıklamada, bu sürem oynanan oyun ve saha sonuçlarının beklendiği gibi olmayabildiğini belirterek, “Hocanın sistem yetersizliği ya da eksikliği de olabilir, hatta ülke futbolunu tanımama şanssızlığı da olabilir. Bunu eleştirmek özgürlüktür, haktır. Ama aşırı duygusallık içerisine girip kırıp dökmenin, zarar vermenin gereği yok. Çünkü bu yönetenleri maceraya sürüklüyor. Kulübün ise artık maceraya tahammülü yoktu.” ifadelerini kullandı.

Kulüp üyelerine seslenen Ören, “İyi niyetiyle ağır bir mali yükün dibine giren başkanın, gayreti kadar camianın da desteğine gereksinim var. Bu yüzden camianın, Trabzonspor’a büyük sabırla yardımcı olması lazım. Değerli Trabzonsporlular, lütfen, sevgi, hürmet ve nezaket kuralları kapsamında birçok sorumluluğumuzu yerine getirelim. Hepimiz biliyoruz ki sevgi, hürmet ve nezaket, kulübe verilen emeklerin en büyük ödülüdür.” görüşlerine yer verdi.

Ören, herkesin, yalnızca saha sonuçlarına değil, kulübün ekonomik dar boğazdan kurtulmasına hedeflenmesi icap ettiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Meselelere yalnızca skor odaklı bakılmamalıdır. Çünkü bu yönetenler üstünde galipsen oldukça başarılı, yaptığın işler tümüyle doğru, mağlupsan oldukça başarısız, yaptığın işler tümüyle yanlış algısı yaratıp tribünlere sirayet ederek yönetenler üstünde negatif baskıya yol açıp yeni hatalar yaptırmaktadır. Değerli taraftarlar, bizler, bu minvalde sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz, yarın büyük vebale ortak olmamalıyız. Kişilerin keyfini değil, kurumun istikbalini düşünmeliyiz. Zira biz kulübü miras değil emanet aldık, sokakta bulmadık. Trabzonspor’a olan sevgimizden, kulübe zarar veren, aşırı romantik tartışmalardan uzak durmalıyız. Son günlerin alışkanlığı olan idrak yaratmak adına karşıcılık etmek için karşıcılık de olmayınız. Kim kulüp PR’ını kendi PR’ının önünde tutup emeğe hürmet ve saygıya hürmet gösteriyorsa onlara ebedi teşekkürlerimi sunuyorum.”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort