Spor yazarları Fenerbahçe – Başakşehir maçını yorumladı: ‘Sezonun en iyi Fenerbahçe’si’

Fenerbahçe tecil maçında Başakşehir’i 4-0 mağlup etti. Spor yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor yazarlarının yorumları şu şekilde:

“Fenerbahçe, Nordsjaelland’a karşı ne yaptıysa, Alanyaspor’a karşı ne oynadıysa onu yansıttı Kadıköy’de sahaya. Maça kuş sürüsü gibi başladı, organize bir halde ön alanda baskıya gitti. 20 dakikada üç golle aldı ödülünü. Fenerbahçeliler bu sürem daha ilkin Zimbru’ya karşı 13’te 2-0 yapmışlardı skoru. Gaziantep 18’de gene iki gol görmüştü kalesinde. Maribor 17’de çözüldü. Nordsjaelland da otuz dakikada iki değişik geriye düşmüştü. Fenerbahçe’nin kadro kalitesi esasen yüksek. Bir de yüksek şiddetli baskıyla başladıklarında erken netice alma ihtimalleri de artıyor. Hele de rakipleri bu maçtaki Başakşehir gibi tatilden hemen hemen dönemediyse…” (Uğur Meleke – Hürriyet)

“İSMAİL KARTAL, TAKIMI GİBİ ÇOK FORMDA”

“Bana göre oyun ve yakalanan ivmeye bakınca sürem başı eleştiriye aleni görünen İsmail Kartal tarzı artık münakaşaya kapalı. İsmail Kartal elindeki kadroyla mükemmel iş çıkaran ve inanmış bir yöntem direktör görüntüsüyle, ekibi gibi oldukça formda diyebilirim.” (Erman Özgür – Fanatik)

“20 DAKİKADA MAÇI NİHAYETE ERDİRDİ”

“Sezon başından bu yana kazanarak gelen Fenerbahçe ile ilgili dün çıkan birtakım yazılar, “İlk kez sıkıntılı bir maça çıkacaklar” mealindeydi. Bunun sebebi de Başakşehir ekibindeki ‘’tanınmış futbolcular’’ olmalı. Öyle ya bu ülkede ‘’İyi futbol iyi futbolcuyla oynanır’’ türü maliyetli iddialar hüsnükabul görür. Oysa Başakşehir kısa süre ilkin yöntem erkek değişiklik yapmak mecburiyetinde bırakılmıştı değil mi? Maç başladı ve Fenerbahçe çullanıp 20 dakikada maçı nihayete erdirdi. Öyle ki dönem 3-0 bitirildiğinde Başakşehir burnunu bile çıkaramamıştı kendi sahasından!” (Cem Dizdar – Fanatik)

“BU TAKIMDAN KİMİ ÇIKARTACAKSIN?”

“Bu 11’i bozma ve kulübeye de bakma dedirttiler resmen atılım anlamında. Kimi çıkaracaksın ki, fena oynayan kimse yok. Szymanski iki hafta önceki performansıyla bugün içinde ayrım var. Keyif alıyor oynarken o belli” (Tugay Kerimoğlu – TRT Spor)

“SEZONUN EN İYİ FENERBAHÇE’Sİ”

“Avrupa’da 7’de 7, ligde 6’da 6 gidiyor Fenerbahçe. İsmail hoca da iyimserdir, takımına inanıyordur fakat bu kadarını beklediğine emin değilim. Sezonun en iyi Fenerbahçe’sini izledik bence.” (İlker Yağcıoğlu – TRT Spor)

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort