Havalar ne zaman serinler? 31 Ağustos Havalar ne zaman, hangi tarihte soğuyacak?

Havalar ne vakit serinler? Sorusu, artan sıcaklıklar sebebiyle merak ediliyor. Türkiye, çarşamba gününden itibaren çöl sıcakları, cehennem sıcakları ve Afrika sıcakları şeklinde de adlandırılan yazın en sıcak günlerinin yaşanacağı “eyyam-ı bahur”un etkisine girecek. Bu nedenle çoğu yurttaş mevzu hakkındaki ayrıntılı araştırmalarını sürdürüyor. Peki, Havalar ne vakit serinler? 31 Ağustos Havalar ne zaman, hangi tarihte soğuyacak?

HAVALAR NE ZAMAN SERİNLER?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafınca meydana getirilen tahminlere göre, Türkiye’nin şark kesimlerinde mahalli sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer bölgelerde ise azca bulutlu ve aleni bir hava bekleniyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ülkemizin şark kesimlerinin parçalı bulutlu, Doğu Akdeniz Toroslar Mevkii, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri, Erzurum’un kuzey ilçeleri, Adana’nın kuzey kesimleri ve Osmaniye çevrelerinin mahalli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, öteki yerlerin azca bulutlu ve aleni geçeceği tahmin ediliyor.

Gündem Yaşam Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort