‘Yargı’da Ilgaz’ı şoke eden video!

Yargı’nın 48’inci bölümünde; Ceylin (Pınar Deniz) ve Ilgaz (Kaan Urgancıoğlu), Parla (Zeynep Atılgan) vakası yüzünden büyük felaket yaşıyorlar! Dertlerini İstanbul’da bırakıp küçük bir kaçamak için Kapadokya’ya giden Ilgaz ve Ceylin’in, yakasını gerçekler bir türlü bırakmamaktadır. Ceylin’in Ilgaz’a söylemediklerinin yanında, onları bir de olayın seyrini değiştirecek isimsiz bir e-posta beklemektedir.

‘YARGI’ SON BÖLÜM İÇİN…

Erguvan Ailesi, bugüne kadarki kayıplarının yanına bir de Parla’yı eklememek için ellerinden geleni yapmaktadır. Bu uğurda Aylin (Pınar Çağlar Gençtürk) ve Osman (Onur Özaydın), tehlikeli bir riske girer ve Parla adına alınan kararlara yeni bir tane daha eklenir.

“BENİM İÇİN BİRİNİ ÖLDÜRECEKSİN” / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Pars’ın (Mehmet Yılmaz Ak) evlenme teklifini karar veren Derya (Şükran Ovalı) için Arda (Yusuf Akgün) dosyasındaki problemler hala devam etmektedir. Yekta’nın (Uğur Polat) Derya’ya yapacağı darp şikâyeti ve Haluk’un (Kenan Bal) gazeteci Berkant ile buluşması ise görülmemiş olayların başlangıcı olacaktır.

Birbirlerinden hiç bir şey saklamamaya yemin eden Ceylin ile Ilgaz’ı kısa bir aranın sonrasında dönecekleri İstanbul’da büyük zorluklar beklemektedir. Ilgaz’a yollanan mail, peşinde yeni gerçekleri ve gerilimleri de bununla birlikte getirecek ve bu vaziyet ikisini de birtakım yol ayrımlarına itecektir.

OYUNCU KADROSU

Sevilen dizinin oyuncu kadrosunda; Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile birlikte Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Kenan Bal, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Muttalip Müjdeci, Merih Ermakastar, Emir Özden, Elif Melda Yılmaz, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş yer alıyor.

CEYLİN, ILGAZ’IN PARLA OLAYINI BİLDİĞİNİ ÖĞRENİYOR

Ay Yapım imzalı, Ali Bilgin rejisinin Sema Ergenekon kalemiyle buluşmuş olduğu Yargı dizisi, yeni bölümleri ile her pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort