Ali Koç’tan soyunma odasında futbolculara teselli!

Spor Toto Üstün Lig’in 14. hafta müsabakasında Fenerbahçe ile Bitexen Giresunspor yüz yüze geldi. Çaba 2-1’lik Bitexen Giresunspor galibiyeti ile tamamlandı.

Fenerbahçe’de Teknik Yönetici Jorge Jesus ve Lider Ali Koç, maç sonrası soyunma odasında ekiplerine moral verip, haiz çıktılar. Birinci olarak Jorge Jesus kelam aldı ve “ Futbolda bugünkü suretiyle şeyler yaşanabiliyor, siz bundan oldukça daha makul olduğunuzu her insana gösterdiniz. Ortada âlâ dinlenin, sonra oldukça çalışıp herkesi alıştırdığınız düzeyde devam edeceğiz.” laflarını kullandı.

Daha sonra oyunculara ve bütün futbol kadrosu çalışanlarına seslenen Lider Ali Koç, “ Hepinize oldukça teşekkür ediyorum, bu öbek bu devre bizlere büyük mutluluklar yaşattı, bundan sonra da yaşatmaya devam edecek. Ligde başkanız, Avrupa Ligi’nde lider ve son 16’dayız. Dünya Kupası’na gidenlere muvaffakiyetler diliyorum, hepimiz hoş dinlensin kısa sürede oldukça maç trafiği yaşadık. Mental olarak rahatlayın, ben bu ekibe güveniyorum bugünkü suretiyle yol kazaları olacaktır.” formunda konuştu.

Konuşmalar sonrası soyunma odasınde hepimiz birbirini ve bütün takımı alkışladı. Teknik Yönetici Jorge Jesus oyuncularına ayrı ayrı sarılıp zamanın birinci yarısındaki iki kulvarda da tepede oldukları için kutlama ederken, Lider Ali Koç kırmızı kart görmüş olduğu için oldukça mutsuz olduğu gözlenen Joao Pedro’yu teselli etti.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort