Düz Karın Diyeti Nedir ?

Düz Karın Diyeti ile Nasıl Zayıflarsınız? Alanında uzman sıhhat profesyonelleri, Düz Karın Diyeti ile ilgili Bilim ve Sağlık Haber Ajansı’na malumat verdi.

Düz Karın Diyeti Avrupa’da Moda Oldu

Diyet, kadınların her vakit ilgilenilmiş olduğu her pazartesi başlanılan fakat bir türlü tam bereketli netice alınamayan zor bir vaziyet haline geldi. Diyetisyenler bilhassa bel ve karın bölgesinden alınan kiloların oldukça zararlı bulunduğunu söylerler. Bu bölgelerdeki yağlanmaların bir oldukça kalıcı olur ve yağların eritilmesi oldukça zorlaşır. Özellikle azca tempolu yaşam, masa başı işler, beslenmedeki düzensizlikler, alınan fazla kalorilerin yakılmaması bel ve karın bölgesinde yağlanmaya yol açıyor. Bunların haricinde etken tempolu yaşamı, sporu olan gene de oturmuş olduğu vakit göbeği katlanan kişilerde mevcut. İşte bunların hepsine son vermek adına düz karın ile kilo vermenin yolları da mevcut. Önce ABD daha sonra ise bütün Avrupa’yı saran ‘’Düz Karın Diyeti’’ neredeyse binlerce şahıs tarafınca denenen ve bir oldukça kişiden müspet netice alınan bir rejim oldu.

Düz Karın Diyeti Nasıl Hazırlanır?

2 litre suya daha önceden demlenmiş 1 çay bardağı yeşil çay, 1 çay kaşığı taze zencefil ya da arzunuza göre 1 orta boy küçük küçük doğranmış salatalık,1 tane kabuğuyla doğranmış elma, 1 tane kabuğuyla doğranmış limon, 5-6 sap taze nane ve istediğiniz gibi 1 tane çubuk tarçını koyunuz. Bu karışımı bir gece süresince buzdolabında beklemeye alın ve ertesi gün karışımın hepsini tüketin.

Düz Karın Diyetinde Uyulması Gereken Kurallar

Düz karın diyetini uygularken mutlaka tuzlu besinlerden uzak durmalısınız. Tuzlu gıdalar vücudunuzda su tutacaktır bu da sizi olduğunuzdan daha şiş gösterecektir.  Beslenmenizde karbonhidrat tüketiminizi minimuma indirmelisiniz. Fazla karbonhidrat tüketimi vücudunuzda yağ olarak depolanacaktır. Her rejimde olduğu gibi bu rejimde de şekerli ve yağlı yemeklerden uzak durmalısınız. Bunların yerine zeytin, fındık, ceviz tüketebilirsiniz. Brokoli, lahana, karnabahar gibi gaz yapan sebzeleri de oldukça azca kullanmalısınız. Bu tür gaz yapan sebzeler rejim sırasında şişkinliğe niçin olacaktır. Tüketeceğiniz öteki sebzeler ise mutlaka haşlanmış olarak tüketilmeli. Düz karın rejiminde asitli içeceklerden çay ve kahveden uzak durmanız gerekmekte, baharatları ise yemeklerinizde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Diyet Listesi Nasıl Olmalı ? 

Düz Karın Diyeti Ne Kadar Süre Uygulanmalı

Bu rejim hayallerinizdeki düz karna ulaşmanın imkânsız olmadığını gösteriyor. Düz karın rejim uygulamasını 1 haftalık, 4 gün ya da 2 günlük periyotlar durumunda yapabilirsiniz. Özel karışımıyla vücudunuzdaki asit baz dengenizi düzenler ve vücudunuz metabolizmasını hızlandırarak kilo vermenize destek olur. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort