Apple iPhone 14 Plus gelmiş geçmiş en az sevilen iPhone modeli seçildi!

Apple iPhone 14 serisinin duyurulmasıyla birlikte, en yeni iPhone serisi için ön siparişler de gelmeye başladı. Ancak gözüken o ki, iPhone 14 Plus aleni ara minimum tanınmış olan model seçildi.

Haber, sektörde malum bir analist olan TF Securities’den Ming-Chi Kuo’dan geldi. Kısa süre önce, 2022 iPhone nesli için ön siparişlerle alakalı erken bir rapor yayınladı. Bu tutanağa baktığımızda, üst düzen iPhone 14 Pro Max’e olan talebin geçen sene piyasaya sürülen iPhone 13 Pro Max’i geçtiğini görebiliyoruz. Öte yandan, iPhone 14 Pro, geçen yılki iPhone 13 Pro ile aynı isteği gördü.

Apple iPhone 14 Plus gelmiş geçmiş minimum sevilen iPhone modeli seçildi!

Ancak öteki iki iPhone 14 serisinin reytingi olabildiğince kötü. Yani bir tüm olarak iPhone 14 serisine olan talebin, makul fiyatlı modellerden çok daha pahalı modellere yönelik olduğu görülüyor. Kuo, iPhone 14 Plus‘a olan talebin geçen sene iPhone 13 mini’den bile daha zayıf bulunduğunu iddia etti. Apple, en ufak amiral gemisi olan düşük talebin sonrasında iPhone mini modelini durdurmuştu.

Bunun yerine marka, Pro modellerinden daha düşük fiyat etiketine haiz daha büyük bir modelin daha tanınmış olabileceğini varsayarak Plus modelini piyasaya sürüyor. Ama görünüşe göre vaziyet kafi olmadı. iPhone 14 Plus isteği o denli düşük ki, iPhone SE 2022 modelinden bile daha zayıf ve toplam ön siparişlerin yalnızca yüzde 5’ini oluşturuyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort