Galatasaray’da son dakika Juan Mata! Anlaşma sağlandı

Galatasaray, bitime bigün kala coştu, üst üste transferler yapan Cim-Bom, son şeklinde de Juan Mata’yı renklerine bağladı. Daha ilkin Mertens ve Torreira gibi iki dünya yıldızını getiren sarı-kırmızılılar, dün de Icardi’ye kavuştu.

Aslan, Danimarka temsilcisi Aalborg BK forması giyen 21 yaşındaki stoper oyuncusu Mathias Ross’u aktarım etti. Aalborg’da ekip kaptanlığı da yapan genç oyuncu için 1 milyon euro bonservis ödeyeceği öğrenildi. İstanbul’a dün gece gelen Ross bu sabah sıhhat kontrolünden geçecek ve 4 yıllık anlaşmaya imza atacak. Oyuncuya yıllık 750 bin euro verileceği belirtildi.

Cim-Bom, Norvich forması giyen Kosovalı Milot Rashica ile de antak kalma sağladı. İngiliz kadrosunun 11 milyon euroya Werder Bremen’den almış olduğu kanat oyuncusu, bedelsiz olarak kiralandı.

Yusuf, G.Saray’da

Galatasaray, bir devre Barcelona forması da giyen Yusuf Demir’i de bitirdi.

Sarı-kırmızılılar, Avusturya’da Rapid Wien’de forma giyen 18 yaşındaki saldırı oyuncusunu 6 milyon euro bonservis bedeli karşılığında ekibine kattı. Büyük kulüplerin gözdesi olan Yusuf Demir’in transferinde, dünyanın çoğu büyük kulübüyle yarışan sarı-kırmızılılar, 10 milyon euro isteyen Avusturya kadrosunu 6 milyon euroya ikna etti. Avusturya Milli Takımı’nı yeğleyen Yusuf, yabancı statüsünde oynayacak.

Fakat Galatasaray’ın son bombası, dünyaca meşhur futbolcu Juan Mata oldu. Önce, Katar kadrosu Al-Rayyan’da forma giyen 31 yaşındaki James Rodriguez ile ilgilenen sarı-kırmızılılar, bu oyuncunun sakatlık geçmişinden kaynaklı vazgeçti. Manchester United ile sözleşmesi sona eren Juan Mata’da karar kıldı. İngiltere’de 8 milyon paunda oynayan futbolcu, 2 milyon euroya ikna edildi. Mata ile 1+1 yıllık kontrat yapılacak.

Transfer devri bugün bitiyor

2022-2023 futbol sezonunda Birinci Transfer ve Tescil dönemi, bugün sona erecek.

17 Haziran’da başlayan ve bugün sona erecek olan aktarım devri sonra Süper Lig kulüpleri A ekip listelerini yarına kadar teslim etmiş olacak.

Futbolda 2. Transfer ve Tescil devri ise 12 Ocak 2023 tarihinde başlayıp, 8 Şubat 2023 tarihinde sona erecek.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort