ABB, Başkent’te 4,5 milyon top kadife dikimi yaptı

Ankara Büyükşehir Belediyesinin şehir genelinde gerçekleştirdiği peyzaj ve etraf düzenlemesinde 4,5 milyon top kadife dikimi yapıldı.

Yerli üreticilerden satın alınan çiçek ve bitkilerle peyzaj alanlarını süsleyen ANFA ekipleri gerçekleştirdikleri bakım, temizlik, budama ve dikim çalışmalarıyla Başkent’i renklendiriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle beraber bakımlı ve pak bir şehir hedefiyle yeşil alanlarda çalışmalarını hassas sürdürüyor. Yerli üreticilerden satın alınan çiçek ve bitkilerle kentin dört bir tarafındaki mevcut peyzaj alanlarını yenileyerek güzelleştiren ANFA Genel Müdürlüğü ekipleri, etraf düzenlemeleri ve çiçeklendirme çalışmaları için de yoğun mesai harcıyor.

dso2729-i-copy.jpg

HEDEF: BAKIMLI VE YEŞİL BİR BAŞKENT

ANFA ekipleri; rekreasyon ve parklar başta olmak suretiyle orta refüj, cadde ve bulvarlarda ayrıntılı temizlik, çapalama, bakım, budama ve çiçek dikim çalışmaları yaparak bakımlı ve yeşil bir Başkent hedefliyor.

Rengârenk mevsimlik çiçekleri dikmeye başlayan ANFA ekipleri; şehir genelinde 6 milyon petunya ve 4,5 milyon top kadife dikimi gerçekleştirdi. Ekim ayı sonunda ise 6 milyon menekşe dikiminin yapılması planlanıyor.

dso3280-i-copy.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yerli çiçek üreticilerinin çiçekleriyle buluşturduğu kentin hem ekonomisini canlı tutmayı amaçlıyor hem de kenti güzelleştirerek vatandaşların göz ve ruh estetiğine hitap ediyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort