Adım Farah Merjan Kimdir? Sera Kutlubey Kaç Yaşında? Sera Kutlubey Dizileri

Adım Farah dizisinde yeni sürem alarmı verildi. Behnam, kendisini öldürmeye kalkışan Farah’ı nihayet buldu. Farah’ın üzerine titrediği bu ufak çocuk kendi oğlu mu merak edildi. Behnam ilkin bundan emin olmak istedi. Daha sonrasında kendisini terk eden, diğer bir insanla evli bulunduğunu öğrendiği Farah’a doğal ki ölümlerden ölüm beğendirecek, ona acıların en büyüğünü yaşatmak isteyecekti. 27 Eylül Çarşamba akşamı başlamış olacak Adım Farah yeni sezonunda taş üzerinde taş kalmadı. Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaşmış olduğu Adım Farah dizisinin yeni kısmı öncesi Merjan araştırmaları yapıldı. Peki, Sera Kutlubey kaç yaşında? İşte detaylar..

ADIM FARAH MERJAN KARAKTERİ

Behnam’ın kuzeni olan Merjan Akbar’ın biricik kızıdı. Fazla şımartılmış ve Azadi ailesinin geleneksel yapısına pek ahenk sağlayamamıştır. Modern, molla diyetine muhalif bir genç hanım olmuş, Rahşan’ı ve tutuculuğunu eleştiriyor, onu çağa ayak uyduramamakla suçluyor. Merjan, sevilmiş olduğu insanın Behnam tarafınca öldürülüp yok edildiğini düşünüyor. Bu yüzden Rahşan ve bilhassa de Behnam’a öfkelidir.

SERA KUTLUBEY KİMDİR?

24 Ekim 1997 İstanbul doğumlu Sera Kutlubey eğitimini Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı. İlk oyunculuk tecrübesini 2016 senesinde rol almış olduğu Kehribar dizisi ile yaşadı. Ardından Babam ve Ailesi dizisinde rol aldı. İsimsizler dizisinde Seher karakterini canlandırdı. Zalim İstanbul dizisinde oynadığı cemre karakteriyle büyük beğeni topladı. İyilik dizisinde Damla karakterini canlandıran Sera Kutlubey, 1.65 metre boyunda, 52 kilo ve akrep burcudur. Şimdilerde ise Adım Farah dizisinde Merjan rolüne yaşam veriyor.

DİZİLER

İyilik / Damla / 2022

Hercai / Azra / 2020

Zalim İstanbul / Cemre / 2019

İsimsizler / Seher / 2017

Babam ve Ailesi / Hasret / 2016

Kehribar / Genç Leyla / 2016

Ödüller

Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri / Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü / 2020

Gelişim Üniversitesi / Yılın Gelecek Vadeden Yeteneği / 2017

İBB Şehir Tiyatroları / Jüri Özel Ödülü / 2014

SERA KUTLUBEY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort