Adnan Çebi ile Aslıgül Atasagun çiftinin milyonluk boşanma davası

Sekiz sene ilkin Paris’te dünyaevine giren meşhur iş insanı Adnan Çebi ve televizyoncu Aslıgül Atasagun cephesinde magazin gündemini sarsan bir büyüme yaşanıyor.

İddialara göre Adnan Çebi, geçtiğimiz sene eşiyle benlik yapılarının değişik bulunduğunu öne sürerek ‘uyumsuzluk’ gerekçesiyle boşanma davası açtı.

“Taleplerinin sınırı yok”

Adnan Çebi, Aslıgül Atasagun’un geçimsiz ve kaprisli bulunduğunu söyleyerek “Taleplerinin sınırı yok” ifadesini kullandı.

Eşi de dava açtı: İlgisiz kaldım

Yaşananlar üstüne Aslıgül Atasagun da dava açarak mukamele verdi.

20 senedir beraberlik yaşadıklarını belirten Atasagun, aralarındaki hürmet ve sevginin bir yaşam boyu devam edeceğine inandığını fakat Çebi’nin kendisiyle ilgilenmediğini öne sürdü.

Atasagun, “Seyahatlere tek başına gidiyor, kalan zamanda ise dostlarıyla zaman geçiriyor.” dedi.

“Çocuk sahibi olmak istiyordum, yanımda olmadı”

Çocuk sahibi olmak için tedaviler gördüğünü de söyleyen Atasagun, “Tedavi sürecimde yanımda olmadı, yalnız bırakıldım ve hakaretlere maruz kaldım.” laflarıyla eşini suçladı.

800 milyon lira tazminat istedi

Psikolojik sertlik ve maddi baskılar yaşadığını da belirten Atasagun’un istek etmiş olduğu tazminat ise olabildiğince dikkat çekti.

Çebi’nin maddi durumunun iyi olmasını gerekçe yayınlayan Atasagun, maddi olarak 350 milyon lira, manevi olarak ise 450 milyon lira olmak suretiyle toplamda 800 milyon lira istedi. Atasagun bunun yanı sıra 250 bin lira da fakirlik nafakası talebinde bulundu.

Çebi ise Atasagun’un bu iddialarını kabul etmedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort