Adnan Oktar suç örgütü üyelerinden Bora Yıldız kimdir?


Mehmet Kaybal kimdir?

Bora Yıldız kimdir? Bora Yıldız nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Bora Yıldız’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Bora Yıldız kimdir? Bora Yıldız kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Bora Yıldız’ın biyografisini haberimizde derledik…

Bora Yıldız kimdir?

Örgüte kız getirme konusu ile ilgili çalışan Bora Yıldız, Dolunay Tezin ile beraber hareket ediyordu. İkili, AVM’lerde dolaşıp, örgüte kız kazandırmaya çalışıyordu. Gözlerine kestirdikleri kızların yanına öncelikle Dolunay Tezin giderdi. Kendilerinin reklam firması olduğunu, istemesi durumunda kendisini reklam şirketinin patronu ile tanıştıracağını söylerdi. Kızlara oldukça hoş olduklarına dair övgülerde bulunan ikili, genç kızın cep telefonunu alırlardı.

Dolunay Tezin, genç kızlar arkadaş olduktan bir müddet sonra kızı reklam firması olarak anlattıkları ofise götürürdü. Tezin, Bora Yıldız’ı reklam şirketinin patronu olarak tanıtırdı. Bora Yıldız bir müddet sonra kızlarla tanışır ve güvenlerini kazanarak onlarla sevgili olurdu.

Kızlar, teşkilat üyeleri Ender Daban ve Kartal Göktan ile tanıştırırdı. Kızlar, zorla örgütten 50-60 kişiyle beraber olurdu ve görüntüleri kaydedilirdi. Ardından örgütün kölesi haline gelen genç kız ruhsal ve fizyolojik olarak çöküntüye uğrardı.Bu son kademe genç kızın Adnan Oktar’a sunulmasının son aşamasıydı.

Adnan Oktar’ın teşkilat içinde maksimum güvenilmiş olduğu adlardan biri olan Bora Yıldız, Oktar’ın hedeflediği kızlarla tanışıp onları kandıramadığında Oktar’ı arayıp birebir öneri alıyordu. Adnan Oktar’ın televizyonda izlediği server ve spikerleri beğendiğinde Bora Yıldız’ı arayarak “Bu kızları kesinlikle bana getir” söylediği ortaya çıktı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort