Ahmet Tarık Çiftçioğlu kimdir? – Elips Haber


Ange Postecoglou kimdir?

 Ahmet Tarık Çiftçioğlu kimdir?  Ahmet Tarık Çiftçioğlu nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor.  Ahmet Tarık Çiftçioğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında  Ahmet Tarık Çiftçioğlu kimdir?  Ahmet Tarık Çiftçioğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.  Ahmet Tarık Çiftçioğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Ahmet Tarık Çiftçioğlu kimdir?

Gelen son dakika haberine göre, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), ‘beraat’ sonucu veren mahkeme kurulu ile alakalı harekete geçti. HSK Birinci Dairesi, Mahkeme Başkanı Galip Mehmet Perk, üye Ahmet Tarık Çiftçioğlu ve Talip Ergen ile alakalı araştırma ve tahkîkat izni verdi. Gelen son dakika haberine göre, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), seyahat davasında İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi, tutuklu Osman Kavala’nın da aralarında bulunmuş olduğu 9 sanık ile alakalı ‘beraat’ sonucu veren mahkeme kurulu ile alakalı harekete geçti. HSK Birinci Dairesi, Mahkeme Başkanı Galip Mehmet Perk, üye Ahmet Tarık Çiftçioğlu veTalip Ergen ile alakalı araştırma ve tahkîkat izni verdi.

Türkiye’de 2013 senesinde gerçekleştirilen ve sokakların savaş alanına çevrildiği Gezi olaylarının organizatörleri olduğu iddia edilen ve aralarında iş adamı Osman Kavala, gazeteci Can Dündar ile oyuncu Memet Ali Alabora’nın da bulunmuş olduğu 1’i tutuklu 7’si firari 16 sanığın davası görüldü. İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’nce görülen davada 16 sanık “Türkiye Cumhuriyeti Hükümet’ini ortadan kaldırmaya teşebbüs” suçundan yargılandığı davadan beraat etti. Mahkemece verilen karar sonrası flaş bir büyüme yaşandı. Sabah’ın haberine göre, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), ‘beraat’ sonucu veren mahkeme kurulu ile alakalı harekete geçti. Alınan son dakika sonucuna göre HSK Birinci Dairesi, Mahkeme Başkanı Galip Mehmet Perk, üye Ahmet Tarık Çiftçioğlu ve Talip Ergen ile alakalı araştırma ve tahkîkat izni verdi. Edinilen bilgiye göre, Kurul kurul ile alakalı müfettiş görevlendirecek. Müfettiş vakası araştıracak.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort